• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco kopen bij NuKoel

Denkt u aan een prettige, aangename en koele ruimte dan zult u zeker in de zomer aan een airco denken. Airco komt uit het Engels en staat voor airconditioning, oftewel het conditioneren of behandelen van de lucht. Met een airco kunt u dus de lucht en het binnenklimaat van een ruimte in huis, op kantoor of in de winkel beïnvloeden.

Bij een airco worden in veel gevallen de temperatuur en de luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden. Dit terwijl het dan in veel gevallen buiten onaangenaam warm (of koud) is. Met een filtersysteem in de airco kan er ook nog een stuk filtering van de lucht worden toegepast.

Het koelen van de lucht wordt gedaan door warme lucht aan te zuigen, dit in beweging te brengen en via een warmtewisselaar wordt de warme lucht naar buiten afgevoerd. De gekoelde lucht komt via het airco element terug in de ruimte. Dit is in een paar zinnen de essentie van een airco.

Een airco is een systeem met een lange geschiedenis, de eerste systemen zijn bedacht door een Amerikaanse ingenieur in 1902, hij deed dit om de temperatuur in zijn eigen werkomgeving (een drukkerij) onder controle te houden. Enkele jaren later deed de airco zijn intrede in een bioscoop en niet veel later waren tal van bioscopen voorzien van een airconditioning.

Inmiddels is een airco niet meer weg te denken en zien we deze thuis, op kantoor, in de winkel maar zeker ook in de auto steeds meer terug. Wij bij NuKoel begrijpen dat wel, want het is ook gewoon een stuk prettiger wanneer een ruimte een aangenaam klimaat heeft.

De hittegolven in de zomer van 2019 hebben me echt het zetje gegeven te investeren in professionele koeling.

Overweegt u om een airco te kopen voor thuis, kantoor of de winkel, dan word u geconfronteerd met tal van verschillende oplossingen. Zo bestaan er mobiele airco systemen, single split units en zijn er vaak nog aanbieders die ook bevochtigers aanbieden om het binnenklimaat te beïnvloeden.

Bij NuKoel leveren we airco units van de beste leveranciers, wij werken alleen samen met geselecteerde marktleiders. Wij leveren alleen professionele single split- en multi split airconditioning systemen. Het voordeel hiervan is dat het om een gesloten systeem gaat en dat het een airco zonder slang naar buiten is.

Deze airco’s maken gebruik van milieuvriendelijke koudemiddel. Daarnaast kunt u dankzij de verwarmingsfunctie uw huis verwarmen met airco. Zo kunt u dus in de winter met een energiezuinige airco extra verwarmen, scheelt direct weer op de kosten om de CV te laten branden.

Airco kopen voor op kantoor

Wanneer u op kantoor aan het werk bent, dan wilt u dat dit een prettige omgeving is. Medewerkers en uzelf worden productiever als de omgeving fijn is om in te verblijven en te werken.

Dit kunt u uiteraard doen met het aanschaffen van een airco voor kantoor. Vooral in de warme zomers is warmte een factor die het werken op kantoor onaangenaam kan maken.

Kiest u voor een airco van NuKoel dan zorgt u ervoor dat ook tijdens hitte een comfortabel klimaat is gegarandeerd op kantoor.

Airco installeren voor thuis

Thuis wilt u genieten van een prettig klimaat. Lekker koel slapen in de zomer en lekker warm loungen in uw warme huiskamer in de winter.

Misschien werkt u wel veel vanuit huis, dan is het thuiswerken een stuk prettiger wanneer u de ruimte goed kunt koelen of verwarmen met een airco oplossing van NuKoel. Een airco installeren is dus ideal voor de klimaatbeheersing in huis.

Uw huis heeft tegenwoordig veel verschillende functies. Zeker als u ZZP’er bent, dan werkt u aan de keukentafel maar dineert u er in de avond ook met familie. De keuken is misschien ook wel uw vergaderruimte, wat wilt u dan zeker voor elkaar hebben? Een comfortabel klimaat met een slim aircosysteem.

Airconditioning in de winkel

Heeft u een winkel en mist deze nog een airconditioning? Vooral in de steeds heter wordende zomers is dit eigenlijk onmisbaar. Het geeft u klanten een extra reden om naar uw winkel te komen en voegt iets wezenlijks toe aan de winkelbeleving in uw winkel. Eigenlijk is een airco in de winkel iets wat wordt verwacht.

Met een airco van NuKoel verbetert u het winkelklimaat, dit zorgt direct voor meer aantrekkingskracht en een betere verkoop van jouw producten in de zomer, het is immers een plezier om bij u te winkelen.

Voordelen van een airco via NUKOEL

Het aanschaffen van een airconditioning is vaak een flinke eenmalig investering. Wij bij NuKoel vinden het tijd om dit anders te doen. Daarom leveren wij airco’s volgens het cool-in-one aircoconcept. Hierbij integreren we alle kosten die u maar kunt bedenken in een vriendelijk huurconcept. Op deze manier is het betaalbaar, duurzaam en effectief. Wilt u toch echt liever een airco kopen? Dat is zeker een mogelijkheid.

Om u meer te vertellen over cool-in-one, wij vinden dat klimaatbeheersing met airco moet gaan over de kwaliteit van slimme systemen. Kiest u voor NuKoel dan kiest u voor een systeem wat klaar is voor de toekomst. Onze gespecialiseerde adviseurs voorzien u van een airco advies voor de ruimten die u wilt koelen.

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor een vaste periode van vijf jaar. Hierin krijgt u een aircosysteem met minimaal 1 interieurdeel en een buitenelement, de single split airco waar we eerder over schreven. U betaalt een standaard, vast maandbedrag of u koopt het systeem in een keer. Kiest u voor cool-in-one dan rekent u af met dure aanschafkosten, onduidelijk garantie, gedoe moet onderhoud en voorrijkosten.

Wilt u niet langer wachten en wilt u vandaag een airco kopen? Kies dan voor een NuKoel airco voor uw huis, kantoor of winkel. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen?

De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat en beantwoorden alle mogelijke vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via mail: info@nukoel.nl. Verder is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.