• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airconditioning kopen bij NuKoel

Denkt u aan een prettige, aangename en koele ruimte dan zult u zeker in de zomer aan een airco denken. Airco komt uit het Engels en staat voor airconditioning, oftewel het conditioneren of behandelen van de lucht. Met een airco kunt u dus de lucht en het binnenklimaat van een ruimte in huis, op kantoor of in de winkel beïnvloeden.

airconditioning.ce7d321122c844992c1f3a551df5f024U wilt graag een airconditioning kopen maar welke airco moet u kiezen. In de zomer kunt u vaak alleen maar dromen van een prettige, aangename en koele ruimte.

Door het kopen van een airco kan deze droom werkelijkheid worden! Met een airco kunt u de lucht en het binnenklimaat van de ruimtes in huis, op kantoor of bijvoorbeeld in een winkel beïnvloeden. Zo zit u er altijd koeltjes óf warmpjes bij.

Met een airco houdt u niet alleen uw woon- of kantoorruimte lekker koel, maar ook uw hoofd. Een airconditioning zorgt er namelijk voor dat de temperatuur, luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau worden gehouden.

Het koelen van de lucht wordt gedaan door warme lucht aan te zuigen, waarna deze warme lucht in beweging wordt gebracht via een warmtewisselaar. De warme lucht wordt naar buiten afgevoerd en de koele lucht wordt via een airco-unit de ruimte in geblazen. Ondertussen wordt de lucht ook nog eens gefilterd. En naast verkoelen kunnen onze airco’s ook verwarmen! 

De hittegolven in de zomer van 2019 hebben me echt het zetje gegeven te investeren in professionele koeling.

De soorten airco’s van NuKoel

Overweegt u om een energiezuinige airco te kopen voor thuis, op kantoor of in uw winkel, dan wordt u gebombardeerd met tal van verschillende oplossingen.

Bij NuKoel leveren we airco units van de beste leveranciers. Wij werken alleen samen met geselecteerde marktleiders. Hierdoor leveren wij altijd de hoogst haalbare kwaliteit.

De installatie van de airco wordt altijd uitgevoerd door onze ervaren airco installateur. Deze zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent, dat u al uw vragen kunt stellen en dat de installatie vlot verloopt.

Cassette airco

Een cassette airco wordt ook wel een plafond airco genoemd. Deze naam dankt hij aan het feit dat hij moeiteloos te integreren is in een systeemplafond. Na de installatie is enkel het rooster van de airco zichtbaar, waardoor de airco uit het zicht van uw klanten en gasten blijft.

Door zijn grote capaciteit is een cassette airco uiterst geschikt voor het verkoelen en verwarmen van grotere ruimtes zoals een kantoor, winkel of restaurant. Het systeem zorgt ervoor dat de lucht gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Meer lezen over de cassette airco kan hier.

Single-split airco

De single-split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit die samenwerken om uw ruimte heerlijk koel te houden in de zomer en aangenaam warm in de winter. De binnenunit zuigt de warme lucht weg en blaast koele lucht de ruimte in, terwijl de buitenunit de warme lucht naar buiten stuurt.

Onze single-split airco’s zijn zuinig, stil en geschikt voor de wat kleinere ruimtes. Meer lezen over een split airco kan hier.

Multi-split airco

De multi-split airco is uniek doordat hij de mogelijkheid biedt om iedere kamer afzonderlijk te verkoelen of verwarmen. Het is namelijk een buitenunit die samenwerkt met meerdere binnenunits. Ideaal voor het controleren van de temperatuur in verschillende ruimtes!

Dus als u van een ijskoude slaapkamer houdt, maar uw partner van een warme woonkamer, dan is dit de perfecte oplossing voor u! Onze multi-split airco is ook nog eens fluisterstil en geschikt voor grote ruimtes en woningen. Meer lezen over een multi-split airco kan hier.

Airconditioning is een duurzame oplossing

Al onze energiezuinige airco’s zijn uitgerust met milieuvriendelijk koudemiddel. Daarnaast kunt u dankzij de verwarmingsfunctie uw huis ook verwarmen met airco. En dat scheelt flink op de kosten om de CV te laten branden! Gemiddeld kost het verwarmen met een airco ongeveer € 0,30 euro per uur, terwijl het verwarmen met een CV-ketel op gas zo’n € 3,00 tot € 6,00 per uur kost. Tel uit uw winst! Benieuwd naar meer info over het stroomverbruik van een airco?

klimaatbeheersing-woning

Airco kopen voor op kantoor

Het verzetten van werk gaat natuurlijk het beste als u werkt in een prettige omgeving. Door het aanschaffen van een airco voor op kantoor, zorgt u dat u altijd geniet van een aangename temperatuur. En vooral in de warme zomers van tegenwoordig, doet u uw werknemers een groot plezier met een koele werkruimte.

Wij bieden verschillende oplossingen voor een airco op kantoor en vertellen u graag meer.

Airco installeren voor thuis

U kent het vast wel, die warme zomerse nachten waarin u maar niet in slaap komt. Dit wordt verleden tijd door het installeren van een airco bij u thuis. Of misschien werkt u wel veel vanuit huis.

Dan wordt het thuiswerken een stuk prettiger wanneer u de ruimte goed kunt koelen of verwarmen met een airconditioning in huis van NuKoel. Een airco is dus ideaal voor de klimaatbeheersing in huis.

Airconditioning in de winkel

Heeft u een winkel en mist deze nog een airconditioning? Vooral in de steeds heter wordende zomers is dit eigenlijk onmisbaar.

Het geeft uw klanten een extra reden om naar uw winkel te komen en voegt iets wezenlijks toe aan de winkelbeleving in uw winkel. Eigenlijk is een airco in de winkel vaak iets wat wordt verwacht door de klant.

Voordelen van een airco via NUKOEL

Het aanschaffen van een airconditioning is vaak een flinke eenmalig investering. Wij bij NuKoel vinden het tijd om dit anders te doen. Daarom leveren wij airco’s volgens het cool-in-one aircoconcept.

Hierbij integreren we alle kosten die u maar kunt bedenken in een vriendelijk huurconcept. Op deze manier is het betaalbaar, duurzaam en effectief. Wilt u toch liever een airco kopen? Ook dat is een mogelijkheid.

nukoel-airco-restaurant.2493aaf66276d3c1cc71dd3319e8bfa0

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor een vaste periode van vijf jaar. Hierin krijgt u een aircosysteem met minimaal 1 interieurdeel en een buitenelement. U betaalt een standaard, vast maandbedrag of u koopt het systeem in een keer. Kiest u voor cool-in-one, dan rekent u af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantie, gedoe en onderhouds- en voorrijkosten.

Wilt u niet langer wachten en wilt u meteen een airco kopen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat en beantwoorden alle mogelijke vragen.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek