• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Helmond

Wilt u een airco kopen in Helmond? Dan staan onze airco installateurs en adviseurs voor u klaar in Helmond en omgeving! Met onze NuKoel aircoconcepten voorzien wij jouw woning, winkel of kantoor in Helmond van een aircosysteem. Verjaag de warmte in de zomer en verwarm uw woning, winkel of kantoor in de winter.

De temperatuur is via een eenvoudige mobiele app te controleren zodat u te allen tijde zelf bepaald welke temperatuur voor u ideaal is. Zo heeft u volledige controle over uw binnenklimaat. Met onze split unit airco’s plaatsen wij bij u een buiten- en een binnendeel. Wij garanderen de laatste techniek, de hoogste kwaliteit en bewezen effectiviteit.

NuKoel heeft hét aircoconcept waarmee u niet alleen zomers koelt, maar ook ’s winters verwarmt! Wel zo lekker! In de regio Helmond staan onze airco adviseurs en installateurs klaar om langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jullie situatie.

Airco installeren Helmond

Wij helpen u met de installatie van uw nieuwe aircosysteem en nemen ook het volledige periodieke onderhoud op ons. Onze gecertificeerde installateurs Dankzij ons clevere airco oplossingen kunt u de temperatuur in de woning, winkel of kantoor in Helmond altijd op het gewenste niveau houden. Woont of werkt u niet in Helmond maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? Wij zijn ook actief in de volgende regio’s:

Airconditioning kopen in Helmond

Een airconditioning in Helmond aanschaffen en deze zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek