• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

airco-installateur-nukoel

Airco installateur

Bent u op zoek naar een airco installateur voor het installeren van uw klimaatbeheersing? NuKoel doet het net even anders dan andere airco installatie bedrijven. Geen addertjes onder het gras, maar transparantie in onze werkwijze. Dit doen wij enkel met experts op het gebied van airco installatie.

Waar mogen wij u voorzien van ons cool-in-one concept? Thuis? Op kantoor? Of in uw winkel? Wij van NuKoel leveren u in wat voor ruimte dan ook een volledige klimaatbeheersing. Temperatuur is de belangrijkste factor als het gaat om de totale klimaatbeheersing.

Met onze NuKoel airco’s kunt u zelf bepalen hoe warm of koud het moet zijn. Zo bent u volledig in control, houdt u uw hoofd koel en gaat u voor NuKoel. Om daarnaast te besparen op uw energiekosten kunt u uitstekend de airco als hoofdverwarming gebruiken.

Onze airco installateurs gaan niet over één nacht ijs. Bij elke installatie neemt onze installateur alles met u door. Welk aircosysteem komt onze expert installeren? Is dit een split airconditioning, console-airce of vrf-aircosysteem? Waar gaat hij dit systeem installeren? Hoe gaat hij dit installeren? Is de ruimte klaar om voorzien te worden van volledige klimaatbeheersing?

Onze airco installateur neemt u stap voor stap mee in het proces van het plaatsen van uw klimaatbeheersing. Heeft u vragen omtrent de plaatsing van uw airco? De NuKoel installateur helpen u met al uw vragen zodat de installatie van uw zuinige airco zo soepel mogelijk verloopt en u niet tegen onverwachte problemen aanloopt. Door u mee te nemen in zijn verhaal, weet u precies wat u te wachten staat. Onze installateurs zijn altijd gecertificeerd F-gassen monteurs. Zij weten exact wat ze doen, wel zo prettig. Zo verzekeren zij jou van een optimaal klimaatcomfort.

Installatie split airco systeem

Het installeren van een split airconditioning vergt veel kennis van zaken en speciaal materiaal. Met onze ervaren NuKoel installateur kunt u rekenen op een adequate airco installatie en perfecte afwerking. Ook het onderhoud wordt volledig verzorgd door onze gecertificeerde airco installateur. Bij NuKoel installeren wij uw airco snel en goed. Deze woorden gaan bij ons hand in hand. U wilt zo min mogelijk stress of verstoring tijdens de installatie en daarom garandeert NuKoel u een vlotte en effectieve installatie.

De NuKoel airco installateur neemt alle stappen van ons installatieprogramma met u door. Zo bent u ervan op de hoogte welke stappen worden ondernomen en kunt u met een gerust gevoel verder met uw dagelijkse bezigheden. Wilt u alvast weten hoe wij ons proces hebben ingericht voordat we uw airco installeren?

Ons installatieprogramma:

 1. Onze installateur neemt de installatie van A tot Z met u door en beantwoord al uw vragen
 2. Hij bezoekt en beoordeelt de buiten- en binnenruimte(n) waar de airco’s geplaatst gaan worden
 3. Hij checkt de uitrusting en onderdelen van de meegeleverde airco-units:
  • Werkmateriaal om gaten mee in de muur te boren
  • Afdekmiddel om de gaten te dichten
  • Verschillende kabels en goten
  • Gereedschap om kabels en leidingen mee in te korten
  • Ladder of stelling
 4. Onze airco installateur realiseert de installatie van de buiten-unit
 5. Hij treft de voorbereidingen voor het plaatsen van de binnen-unit(s)
 6. Hij plaatst de binnen-unit(s)
 7. Hij test het systeem en na uw formele akkoord levert hij het op
 8. De installateur legt de instructies uit zodat u uw hoofd koel kunt houden

nukoel-airconditioning-cool-in-one.8974f0f035c42fc33fafa8d71d123892

NuKoel onderhoudsservice

U wilt geen problemen met uw airco. U wilt niet zelf sleutelen aan de airco wanneer er problemen of storingen zijn. Daarom is goed en regelmatig onderhoud van uw aircosysteem van groot belang. Hiermee blijft elk onderdeel van uw airco in optimale conditie. Dit is in uw belang, maar ook in ons belang. Om deze reden voert onze airco installateur elke 12 maanden een airco onderhoudsbeurt uit.

De installateur controleert tijdens dit bezoek de werking van de airco, vult koelmiddel bij en/of vervangt de filters en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Zo houdt onze airco installateur uw airco als nieuw. Hiervoor betaalt u geen hoge extra onderhoudskosten. Dat is het voordeel van ons cool-in-one aircoconcept. Bij NuKoel betaalt u geen eenmalige installatiekosten, geen onderhoudskosten en heeft u dus geen grote investering nodig. U betaalt een maandelijks laag tarief, waarbij alles inclusief is. Dit is het gemak van NuKoel.

NuKoel cool-in-one

De aanschaf van split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen vergt vaak een flinke, eenmalige investering. Voor ons een reden het anders te doen. In ons cool-in-one aircoconcept integreren we alle denkbare kosten in één klantvriendelijk financieringsconcept. Betaalbaar, effectief en duurzaam. 

Dit is NuKoel Cool-in-one:

Wij geloven dat klimaatbeheer gaat over de kwaliteit van slimme aircosystemen. Het effect ervan. Wat dat betekent? Dat u in één keer het klimaatbeheer in je woon- en werkomgeving klaarstoomt voor de toekomst. Dat is cool-in-one.

 • U krijgt een vrijblijvend airco-advies van onze adviseurs in uw woning, winkel of kantoor
 • U sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
 • U krijgt uw eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
 • U betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
 • U rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

nukoel-airconditioners-installateurs

Bent u op zoek naar een airco installateur bij u in de regio? Onze airco installateurs staan voor u klaar door heel Nederland, onder andere in de volgende regio’s:

Airco installatiebedrijf NuKoel: the airconditioners

Laat uw airco op kantoor inbedrijfstellen door een gecertificeerd NuKoel installateur en profiteer van de vele voordelen!

✓ Complete installatie door onze airco installateur 
✓ Uniek huurconcept
✓ Airco’s voor thuis
✓ In de winkel
✓ Op kantoor
✓ Vijf jaar lang koel garantie (inclusief onderhoud, voorrij-, arbeid-, apparatuurkosten)
✓ Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
✓ Nagenoeg geruisloos koelen in ruimtes

Wilt u een airco thuis laten installeren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op door ons contactformulier in te vullen. De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw aircosysteem. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek