• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco installeren

Een airco installeren in huis? Laat het over aan de erkende airco installateurs van NuKoel! Een airco plaatsen vraagt namelijk om vakspecifieke kennis. Daarom is het fijn dat er iemand met verstand van zaken bij u langskomt.

De airco installateurs van NuKoel zijn experts in het plaatsen van aircosystemen in huis en hierdoor kunnen wij u een effectieve én vlotte installatie van uw nieuwe energie zuinige airco garanderen.

Hoe gaat het installeren van de airco in zijn werk?

Als u een airco koopt en laat installeren, begrijpen we dat u niet zit te wachten op de verstoring van uw dag wanneer de airco wordt geplaatst. Daarom nemen we bij het installeren van de airco altijd eerst samen met u de installatie door. Vervolgens bezoeken wij de buiten- en binnenruimte(s) waar de airco geplaatst dient te worden.

Zo heeft onze erkende installateur in no-time duidelijk inzicht in de plaatsing en kan hij de uitrusting en onderdelen gaan controleren van de meegeleverde airco-units. 

Bij het installeren van de airco controleert onze installateur het volgende:

 • Het werkmateriaal om gaten in de muur te boren
 • Afdekmiddel om de gaten mee te dichten
 • Verschillende goten en kabels
 • Gereedschap om leidingen en kabels te kunnen inkorten

Het moment suprême - het plaatsen van de airco!

Wanneer alles gecheckt is, kan onze installateur de airco gaan installeren. Het plaatsen van een airco pakken we op een no-nonsense manier aan. Hiermee zorgen we voor zo min mogelijk verstoring van uw dag. Zo ziet het laten plaatsen van een airco in een bestaande woning eruit:

 1. Onze installateur realiseert eerst de installatie van de buitenunit van het split aircosysteem.
 2. Hierna wordt de voorbereiding voor het plaatsen van de binnenunit(s) gedaan en wordt dit geïnstalleerd.
 3. Na de installatie wordt er een systeemtest uitgevoerd.
 4. Bent u akkoord met de werking? Dan wordt uw nieuwe aircosysteem opgeleverd!
 5. Voordat onze installateur vertrekt, legt hij de werking van het systeem uit. Zodat u onbezorgd kunt genieten van volledige klimaatbeheersing van NuKoel!

airco-installeren

Airco kopen en laten installeren in huis: welke moet u hebben?

U wilt een airconditioning in huis laten plaatsen, maar welke moet u dan hebben? Bij NuKoel bieden we verschillende soorten airco's van de beste leveranciers aan. Onze geselecteerde marktleiders garanderen de hoogst haalbare kwaliteit.

We bieden naast verschillende soorten airco’s ook verschillende sterktes aan. Denk bijvoorbeeld aan een airco met 3,5 kW vermogen, of een airco met 5 kW vermogen.

Een van onze opties is de cassette airco, ook wel bekend als plafond airco. Deze kan naadloos geïntegreerd worden in een systeemplafond, waardoor alleen het rooster zichtbaar is. Deze airco is daarom vooral geschikt voor kantoorpanden, en minder voor bij u in huis. 

Daarnaast hebben we de single-split airco, bestaande uit een binnen- en buitenunit. Deze samenwerkende units zorgen voor verkoeling in de zomer en warmte in de winter. Ze zijn energiezuinig, stil en geschikt voor kleinere ruimtes. Ideaal voor kleinere woningen dus! 

Voor wie individuele temperatuurregeling in verschillende kamers wenst, is er de multi-split airco. Met één buitenunit en meerdere binnenunits kunt u elke kamer afzonderlijk verkoelen of verwarmen. Deze optie is fluisterstil en geschikt voor grote ruimtes en woningen.

Bij NuKoel vindt u hoe dan ook de juiste airco-oplossing voor uw behoeften en zorgen wij ervoor dat u altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Kosten voor het installeren van een airco door NuKoel

Kiest u voor ons cool-in-one airconcept, dan zit de installatie en afwerking van de airco volledig bij de prijs inbegrepen! Heeft u andere behoeften, dan geven de experts van NuKoel graag passend advies op maat voor het laten installeren van uw aircosysteem.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 048 5346, via de mail: info@nukoel.nl of u kunt het contactformulier invullen.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek