• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • Airco Kantoor | Bespaar tot 70% op energiekosten Airco Kantoor | Bespaar tot 70% op energiekosten Airco Kantoor | Bespaar tot 70% op energiekosten

Airco kantoor, bespaar tot 70% op energiekosten

Wist u dat de juiste productiviteit van uw werknemers grotendeels te maken heeft met het klimaat van het kantoor? Met de juiste temperatuur op kantoor merken zowel uw werknemers als u de positieve gevolgen hiervan.

De steeds hetere zomers in Nederland zorgen ervoor dat een airco op kantoor een absolute vereiste is. Benauwdheid in de ruimte en zwetende mensen is niet bevorderend voor een prettige werksfeer. Met een airconditioning op kantoor is dit heel makkelijk te voorkomen. 

Wist u dat u ook kunt verwarmen met een airco op kantoo? Met de hedendaagse gasprijzen is een kantoor airco die ook kan verwarmen, een absolute uitkomst. Hiermee bespaart u namelijk enorm veel gas, aangezien 75% van het totale gasgebruik naar de verwarming van uw huis of kantoor gaat.

In deze tijden hangt daar een duur prijskaartje aan. Gas besparen met een airco klinkt niet verkeerd, toch?

Airco kantoor: wat zijn de kosten van een airco op kantoor?

De kosten voor een kantoor airco lopen natuurlijk erg uiteen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid kantoor airco’s die u nodig heeft. Speciaal voor kantoor airco’s bieden wij een cool-in-one air concept aan. Naast betaalbaar is het ook nog eens erg effectief en duurzaam.

Wij bieden zowel huur- als koop airco’s. De aanschaf van een airco is doorgaans een eenmalige flinke investering. Echter bent u daarna helemaal voorzien en zijn er geen terugkerende kosten. Heeft u toch voorkeur voor de huur van een airco op kantoor? Wij helpen u met het maken van de juist keuze. 

Uw kosten van airco op kantoor:

Het cool-in-one concept is eenvoudig. Wij bieden slimme aircosystemen voor u aan. Dit kunnen split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen zijn. Hiermee bent u in een keer klaar voor zowel uw woon- als uw werkomgeving.

We sluiten samen een onderhoudscontract af om ervoor te zorgen dat uw airco op kantoor te allen tijde werkt zoals het hoort. Geen verrassingen, geen problemen. Dat is NuKoel.

Bij het cool-in-one concept zit een volledige installatie van uw airco en de bijbehorende diensten. Een airconditioning installeren gebeurt door één van onze specialisten. Wij bieden u een effectieve en vlotte installatie van uw airco op kantoor. Hierdoor hebben uw werknemers en u hier weinig last van en nemen wij weinig effectieve werktijd in beslag.

Welke airco heb ik voor mijn kantoor nodig?

Een airco is tegenwoordig meer dan alleen een apparaat dat een ruimte koelt. In 2023 bieden wij diverse soorten kantoor airco’s aan en daarmee is er altijd eentje die voldoet aan uw wensen. Dit is tevens erg belangrijk, omdat iedere ruimte anders is.

Wij denken graag met u mee om een passende airco voor kantoor te vinden. Dit doen wij middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op kantoor. Daarbij kijken wij direct naar de juiste oplossing voor u: de keuze is reuze. Onder andere cassette airco’s, split- en multi-split airco’s kunnen de oplossing zijn voor verkoeling én verwarming bij u op kantoor.

Wij denken graag mee om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Een energiezuinige airco op kantoor is essentieel, omdat de stroomkosten omhoog gaan en daarmee verdient u uw investering sneller terug.

U houdt de gasprijzen laag en draagt hiermee ook een steentje bij aan het milieu. Onze airco’s voor kantoor zijn namelijk enorm duurzaam, omdat het CO2-uitstoot bespaart. Daarnaast houden wij ons bezig met het actief planten van bomen in Nederland en Costa Rica om onze CO2 voetafdruk te verkleinen. Samen gaan we voor een duurzamere wereld.

Creëer een gezonde en productieve werksfeer

We hebben eerder al meerdere voordelen van een airco op kantoor benoemd, waar u als ondernemer enorm profijt van heeft. Echter biedt een kantoor airco ook enorme voordelen voor uw personeel. Naast dat u een aangename werksfeer in uw kantoorruimte(s) creëert, helpt u ook mee aan de gezondheid van uw personeel.

Een groene werkplek, met frisse zuivere lucht, daar worden uw mensen blij van. Te koude ruimtes of zweterige ruimtes halen de productiviteit van uw personeel hard naar beneden. Mensen verbinden doet u door de juiste werksfeer te creëren. Aangename temperaturen zijn de sleutel voor die verbinding. 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.