• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • airco-kantoor.4124fe39a2806913afd213881a01b975[1] airco-kantoor.4124fe39a2806913afd213881a01b975[1] airco-kantoor.4124fe39a2806913afd213881a01b975[1]

  Een airco op kantoor: vooruitgang begint met een koel hoofd.

Airco kantoor, bespaar tot 75% op energiekosten

Wist u dat de juiste productiviteit van uw werknemers grotendeels te maken heeft met het klimaat van het kantoor? Met de juiste temperatuur op kantoor merken zowel uw werknemers als u de positieve gevolgen hiervan.

De steeds hetere zomers in Nederland zorgen ervoor dat een airco op kantoor een absolute vereiste is. Benauwdheid in de ruimte en zwetende mensen is niet bevorderend voor een prettige werksfeer. Met een airconditioning op kantoor is dit heel makkelijk te voorkomen. 

Wist u dat u ook kunt verwarmen met een airco op kantoor? Met de hedendaagse gasprijzen is een kantoor airco die ook kan verwarmen, een absolute uitkomst. Hiermee bespaart u namelijk enorm veel gas, aangezien 75% van het totale gasgebruik naar de verwarming van uw huis of kantoor gaat.

In deze tijden hangt daar een duur prijskaartje aan. Gas besparen met een airco klinkt niet verkeerd, toch?

Veelgestelde vragen over een airco op kantoor

 • Waarom een kantoorairco?

  We werken tegenwoordig overal. In kantoortuinen, achter de lunchtafel en in open ruimten.  Wat ons verbindt? Een gezond, fris en activerend werkklimaat – in oudere bedrijfsgebouwen soms een heikel punt. Zeker in hartje zomer. Met NuKoel-airco’s realiseert u een verkwikkende en uitnodigende werksfeer die u ook dan tot grootste prestaties drijft.

  Verkoeling. Het is bijna een arbeidsvoorwaarde gedurende hete zomers, voor jong of oud. Mensen willen werken in ‘gezonde kantooromgevingen’. Groene werkplekken zijn populair, frisse lucht is een prestatievoorwaarde en luchtverversing is een wens.

  Airco’s van NuKoel dragen bij aan het garanderen van deze positieve kantoorcultuur. Omdat we in elk gebouw een stimulerend en plezierig werkklimaat willen realiseren. Weg met het zweetseizoen, happy fresh is here.

 • Kantoorairco's voor elke oppervlakte

  NuKoel is de aircopartner voor kantoor(ver)huurders, zzp’ers en ondernemers met een thuiskantoor of externe kantoorlocatie, commerciële vastgoedondernemers, maar ook voor aannemers en installateurs die bij kantoorrenovaties zoeken naar één professionele totaaloplossing. Direct cool-in-one.

  Of u nu een kantoor-aan-huis hebt, een kantoor in een gebouw huurt of verhuurt of een werkplek hebt in een deelkantoor, NuKoel biedt in elke kantoorsituatie flexibele kantoorairco’s. Duurzame split-, multi split-, en vrf-airconditioningsystemen die passen de koelbehoefte, maar ook aansluiten bij de architectuur in uw pand of interieursmaak. En bij je ruimtegebruik: dat spreekt voor zich. 

 • De NuKoel methode is heel inclusief

  NuKoel adviseert, installeert en onderhoudt je airco. Alles-in-één, omdat we geloven dat we uw ondernemerschap zo het beste helpen. Wij leveren de professionele apparatuur en koelservice, u profiteert vijf jaar lang van een klimaatbestendig kantoor. Duurzaam, hoogwaardig en goed voor uw gezondheid en die van collega’s of medewerkers.

  Hoe we NuKoel-airco’s voor elk kantoor bereikbaar maken? Met het NuKoel Cool-in-one aircoconcept: een clevere huuroplossing waarmee je professionele airco’s van wereldmerken in huis haalt tegen een vast bedrag per maand. U kunt huren of kopen. Met vijf jaar lang full service-garantie, tegen heldere tarieven. Zo maken we professionele airco’s van topmerken voor iedere ondernemer en elk kantoor bereikbaar. Iets voor u?

 • Airconditioning? Kies voor clever, kies NuKoel
  • Gratis professioneel airco-advies: airco voor in huis, winkel of kantoor
  • Hoogwaardige split-, multi split-, console- en vrf-aircosystemen van topmerken
  • Uniek Cool-in-one aircoconcept, huren tegen een vast bedrag per maand 
  • Altijd inclusief montage F-gassen expert, snel en professioneel
  • Vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten
  • Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
  • Klimaatbewust door actieve bomenaanplant en kleine CO2-voetafdruk
 • NuKoel Cool-in-one

  De aanschaf van split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen vergt vaak een flinke, eenmalige investering. Voor NuKoel een reden het anders te doen. In ons cool-in-one aircoconcept integreren we alle denkbare kosten in één klantvriendelijk huurconcept. Betaalbaar, effectief en duurzaam. Maar: kopen kan natuurlijk ook.

  Dit is NuKoel Cool-in-one:

  Wij geloven dat klimaatbeheer gaat over de kwaliteit van slimme aircosystemen. Het effect ervan. Wat dat betekent? Dat u in één keer het klimaatbeheer in uw woon- en werkomgeving klaarstoomt voor de toekomst. Dat is cool-in-one.

  • U krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
  • U sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • U krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • U betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • U rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

Airco kantoor: wat zijn de kosten van een airco op kantoor?

De kosten voor een kantoor airco lopen natuurlijk erg uiteen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid kantoor airco’s die u nodig heeft. Speciaal voor kantoor airco’s bieden wij een cool-in-one air concept aan. Naast betaalbaar is het ook nog eens erg effectief en duurzaam.

Wij bieden zowel huur- als koop airco’s. De aanschaf van een airco is doorgaans een eenmalige flinke investering. Echter bent u daarna helemaal voorzien en zijn er geen terugkerende kosten. Heeft u toch voorkeur voor de huur van een airco op kantoor? Wij helpen u met het maken van de juist keuze. 

Uw kosten van airco op kantoor:

Het cool-in-one concept is eenvoudig. Wij bieden slimme aircosystemen voor u aan. Dit kunnen split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen zijn. Hiermee bent u in een keer klaar voor zowel uw woon- als uw werkomgeving.

We sluiten samen een onderhoudscontract af om ervoor te zorgen dat uw airco op kantoor te allen tijde werkt zoals het hoort. Geen verrassingen, geen problemen. Dat is NuKoel.

Bij het cool-in-one concept zit een volledige installatie van uw airco en de bijbehorende diensten. Een airconditioning installeren gebeurt door één van onze specialisten. Wij bieden u een effectieve en vlotte installatie van uw airco op kantoor. Hierdoor hebben uw werknemers en u hier weinig last van en nemen wij weinig effectieve werktijd in beslag.

Welke airco heb ik voor mijn kantoor nodig?

Een airco is tegenwoordig meer dan alleen een apparaat dat een ruimte koelt. In 2023 bieden wij diverse soorten kantoor airco’s aan en daarmee is er altijd eentje die voldoet aan uw wensen. Dit is tevens erg belangrijk, omdat iedere ruimte anders is.

Wij denken graag met u mee om een passende airco voor kantoor te vinden. Dit doen wij middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op kantoor. Daarbij kijken wij direct naar de juiste oplossing voor u: de keuze is reuze. Onder andere cassette airco’s, split- en multi-split airco’s kunnen de oplossing zijn voor verkoeling én verwarming bij u op kantoor.

Wij denken graag mee om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Een energiezuinige airco op kantoor is essentieel, omdat de stroomkosten omhoog gaan en daarmee verdient u uw investering sneller terug.

U houdt de gasprijzen laag en draagt hiermee ook een steentje bij aan het milieu. Onze airco’s voor kantoor zijn namelijk enorm duurzaam, omdat het CO2-uitstoot bespaart. Daarnaast houden wij ons bezig met het actief planten van bomen in Nederland en Costa Rica om onze CO2 voetafdruk te verkleinen. Samen gaan we voor een duurzamere wereld.

Creëer een gezonde en productieve werksfeer

We hebben eerder al meerdere voordelen van een airco op kantoor benoemd, waar u als ondernemer enorm profijt van heeft. Echter biedt een kantoor airco ook enorme voordelen voor uw personeel. Naast dat u een aangename werksfeer in uw kantoorruimte(s) creëert, helpt u ook mee aan de gezondheid van uw personeel.

Een groene werkplek, met frisse zuivere lucht, daar worden uw mensen blij van. Te koude ruimtes of zweterige ruimtes halen de productiviteit van uw personeel hard naar beneden. Mensen verbinden doet u door de juiste werksfeer te creëren. Aangename temperaturen zijn de sleutel voor die verbinding. 

kantoor-airconditioning-nukoel-advokaat.ace5fe701a039e1922733b01e3eecf3e kantoor-airconditioning-nukoel-advokaat.ace5fe701a039e1922733b01e3eecf3e

Marieke’s kantoorairco

Je wilt niet weten hoeveel contacturen mijn advocaten in deze boardroom doorbrengen met klanten, zegt Marieke van der Leijden, partner van een advocatenkantoor in onze hoofdstad.

Lees meer

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek