• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco op slaapkamer | De kamer koelen of verwarmen

Airco in de slaapkamer

Een goede klimaatvoorziening op uw slaapkamer is wel zo prettig. Een warme zomer met hitte en klamme nachten op uw slaapkamer zijn alles behalve wenselijk. Komt u na een hele dag buiten te zijn geweest vervolgens terecht op een waanzinnig warme slaapkamer? Dat wilt u niet.

U heeft er geen goede herinneringen aan en wil zonder klamme nachten de zomer doorkomen. U wilt koeltjes deze zomer doorkomen zonder na te hoeven denken over de hitte op uw slaapkamer. U wilt uw kamer koelen of afkoelen. U wilt Nu Koelen. 

Airco op slaapkamer: uw kamer koelen of verwarmen

Een airco op de slaapkamer laten installeren? De koelte zorgt voor een goede nachtrust in de warme zomernachten. Overdag geniet u het liefst de hele dag van het warme weer buiten, bezoekt u strand na strand en komt u vervolgens thuis in een niet te harde hitte. Dit weerhoudt u van een goede nachtrust.

U wil uw kamer koelen. U zet het raam maar wagenwijd open om toch nog wat ‘frisse’ lucht je kamer binnen te laten, maar samen met die frisse lucht komen ook tien muggen binnen. Lekker dan… een snikhete kamer én tien muggen! Verjaag de hitte (en de muggen) met een NuKoel airco op de slaapkamer! 

Een NuKoel airco in de slaapkamer zorgt voor een volledige klimaatbeheersing van uw slaapkamer. Onze airco’s zijn namelijk niet alleen geschikt om mee te koelen in de warme zomers, maar ook om mee te verwarmen tijdens de koude dagen. Zo beheert u uw klimaat met een airco op de slaapkamer. U kunt zelfs onze airco als hoofdverwarming gebruiken in de wintermaanden.

Slaapkamer koelen met NuKoel

Moet ik een airco kopen voor op mijn slaapkamer om mijn kamer te verkoelen? De eenmalige aanschaf van een volledig aircosysteem kan soms hoog oplopen. Kies daarom voor het unieke NuKoel financieringsconcept. Geen hoge investeringskosten, maar een maandelijks totaalpakket zodat u uw hoofd in de zomer koel houdt.

U koopt de airco op je slaapkamer voor een vast bedrag per maand en ontvangt daarbij vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten. Dus zoekt u een split unit airco voor jouw slaapkamer? Dan is NuKoel uw nieuwe koelpartner. Uw slaapkamer koelen zal nooit meer een probleem zijn met een NuKoel airco. 

Wat voor airconditioningsysteem is geschikt voor op mijn slaapkamer? De meest gebruikte airco voor op uw kamer is de split unit. Hierbij wordt de binnenunit geïnstalleerd in uw kamer. Deze airco wordt geplaatst tegen de wand, zodat u meer ruimte heeft in de slaapkamer.

“Krijg ik dan geen last van een brommende airco op mijn slaapkamer? Nee, in tegendeel. De NuKoel airco’s zijn fluisterstil! Het is voor ons belangrijk om de slaap te bevorderen en daarom hebben onze aico’s een geluidsbelasting die begint bij slechts 19 Db. Dit is te vergelijken met fluisteren op anderhalve meter afstand. Juist ja, fluisterstil!

Airco voor slaapkamer kopen

Wilt u niet langer wachten en een airco voor de slaapkamer kopen? Kies dan voor een NuKoel airco op de slaapkamer. Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.