• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang 100% koelgarantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco op slaapkamer: je kamer koelen of verwarmen

Airco in de slaapkamer

Een goede klimaatvoorziening op je slaapkamer is wel zo prettig. Een warme zomer met hitte en klamme nachten op je slaapkamer zijn alles behalve wenselijk. Kom je na een hele dag buiten te zijn geweest vervolgens terecht op een waanzinnig warme slaapkamer? Dat wil je niet.

Je hebt er geen goede herinneringen aan en wil zonder klamme nachten de zomer doorkomen. Jij wil koeltjes deze zomer doorkomen zonder na te hoeven denken over de hitte op je slaapkamer. Jij wil je kamer koelen of je kamer afkoelen. Jij wil Nu Koelen. 

Airco op slaapkamer: je kamer koelen of verwarmen

Een airco op je slaapkamer laten installeren? De koelte zorgt voor een goede nachtrust in de warme zomernachten. Overdag geniet jij het liefst de hele dag van het warme weer buiten, bezoek je strand na strand en kom je vervolgens thuis in een niet te harde hitte. Dit weerhoudt je van een goede nachtrust.

Jij wil je kamer koelen, je kamer afkoelen… Je zet je raam maar wagenwijd open om toch nog wat ‘frisse’ lucht je kamer binnen te laten, maar samen met die frisse lucht komen ook tien muggen binnen. Lekker dan… een snikhete kamer én tien muggen! Verjaag de hitte (en de muggen) met een NuKoel airco op je slaapkamer! 

Een NuKoel airco in je slaapkamer zorgt voor een volledige klimaatbeheersing van jouw slaapkamer. Onze airco’s zijn namelijk niet alleen geschikt om mee te koelen in de warme zomers, maar ook om mee te verwarmen tijdens de koude dagen. Zo beheers jij je klimaat met een airco op je slaapkamer. 

Kamer afkoelen met  NuKoel
Moet ik een airco kopen voor op mijn slaapkamer om mijn kamer te verkoelen? De eenmalige aanschaf van een volledig aircosysteem kan hoog op lopen. Kies daarom voor het NuKoel cool-in-one concept. Geen hoge investeringskosten, maar een maandelijks totaalpakket zodat jij je hoofd in de zomer koel houdt.

Je huurt de airco op je slaapkamer voor een vast bedrag per maand en ontvangt daarbij vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten. Dus zoek jij een split unit airco voor jouw slaapkamer? Dan is NuKoel jouw nieuwe koelpartner. Je kamer koelen zal nooit meer een probleem zijn met een NuKoel airco op jouw slaapkamer. 

Wat voor airconditioningsysteem is geschikt voor op mijn slaapkamer? De meest gebruikte airco voor op je kamer is de split unit. Hierbij wordt de binnenunit geïnstalleerd in jouw kamer. Deze airco wordt geplaatst tegen de wand, zodat jij meer ruimte hebt in je slaapkamer.

“Krijg ik dan geen last van een brommende airco op mijn slaapkamer? Nee, in tegendeel. De NuKoel airco’s zijn fluisterstil! Het is voor ons belangrijk om je slaap te bevorderen en daarom hebben onze aico’s een geluidsbelasting die begint bij slechts 19 Db. Dit is te vergelijken met fluisteren op anderhalve meter afstand. Juist ja, fluisterstil!

Wil jij niet langer wachten en je ruimte koelen? Kies dan voor een NuKoel airco op je slaapkamer. Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen je graag verder met een passend advies op maat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Je kan ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.