• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-voordelen-airconditioning.6ac4c832577d40f7c4c44fcd6ae2af1d[1] nukoel-voordelen-airconditioning.6ac4c832577d40f7c4c44fcd6ae2af1d[1] nukoel-voordelen-airconditioning.6ac4c832577d40f7c4c44fcd6ae2af1d[1]

De voordelen van een airco in huis

Het is geen geheim dat een airconditioningsysteem een welkome toevoeging is aan elk huis. Vooral tijdens de warme zomermaanden voor extra verkoeling. Maar buiten de verkoeling (en verwarming), heeft een airco nog een aantal andere voordelen. Op deze pagina zoomen we in op deze voordelen en ontdekt u waarom het investeren in een kwalitatief systeem zeker de moeite waard is.

De voordelen van airconditioning in huis

Meer comfort

Comfort is waarschijnlijk één van de eerste dingen die in u opkomt wanneer u denkt aan een airco in huis. En dat is ook zo! Een airco zorgt ervoor dat u thuis altijd geniet van een prettige temperatuur binnenshuis. Hoe warm of koud het buiten ook is. Bovendien is een constante binnentemperatuur ideaal voor een goede nachtrust, wat cruciaal is voor je algehele welzijn.

Betere luchtkwaliteit

Moderne aircosystemen zijn uitgerust met luchtfilters die allergenen en stofdeeltjes uit de lucht kunnen verwijderen. Daarnaast reguleren ze de luchtvochtigheid, wat kan helpen bij het voorkomen van schimmel- en vochtgerelateerde problemen.. Kortom: de luchtkwaliteit wordt verbeterd! Dit kan een positief effect hebben op uw slaapkwaliteit, uw luchtwegen en uw algehele gevoel van welzijn. Ook is het enorm fijn voor mensen allergieën zoals hooikoorts of astma.

Energiezuinige opties

Het aanbod aan zuinige airco’s is vandaag de dag enorm groot. Deze zijn ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en kunnen helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Kijk daarom bij de aanschaf naar het energielabel, zodat u een zo zuinig mogelijke airco aanschaft.

Kostenbesparing door verwarmen met airconditioning

Met een airco kunt u niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen. En dit is zuiniger dan verwarmen met een traditionele verwarming. U kunt namelijk gas besparen met een airco door er ook mee te verwarmen. Zorgvuldig onderhoud en tijdige reparaties kunnen de levensduur van je systeem verlengen en de efficiëntie behouden, waardoor u nog meer geld bespaart.

Aanzetten op afstand

Een extra pluspunt van onze airconditioning is het feit dat je deze moeiteloos kunt activeren via een handige smartphone-app, die verbonden is met de LG airco's via wifi. Dit betekent dat je de temperatuur alvast kunt instellen terwijl je onderweg bent, zodat je bij thuiskomst meteen kunt genieten van de gewenste temperatuur.

De voordelen van een NuKoel airco

Het vinden van de juiste airco voor in huis kan een uitdaging zijn. U vraagt zich misschien af: wat voor airco heb ik nodig? Er zijn tientallen merken en honderden producten, 
zelfs heel exclusieve schilderij-airco’s.

Om u het kiezen gemakkelijk te maken bieden wij u bij NuKoel moderne aircosystemen die worden ontwikkeld in samenwerking met wereldwijde marktleiders. Zo garanderen wij u altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U kunt bij ons een airco kopen, maar via ons cool-in-one concept huurt u professionele airco’s tegen een vast maandbedrag. Dit zijn de voordelen van een NuKoel airco:

  • U bent verzekerd van best-of-class aircotechnologie van leidende wereldmerken
  • De binnenunits van onze aircosystemen behoren tot de stilste units in de markt
  • Inbouw, opbouw en onderhoud van onze units wordt gedaan door gecertificeerde professionals en zitten bij de huurprijs inbegrepen.
  • Onze split airco’s met warmtepomp hebben minimaal A++ als energiestandaard
  • Onze aircosystemen verbeteren de luchtkwaliteit en filteren bacteriën en luchtjes
  • Airco-oplossingen met warmtepomp bieden u ’s winters een extra warmtebron

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw airconditioning.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 019 7706 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier of direct een afspraak te maken.

Live kennismaken met de voordelen van een airco van NuKoel?Kies voor een vrijblijvend aircoconsult.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek