• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco in de woonkamer voor optimaal comfort

Een airco in de woonkamer zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Hoe warm (of koud) het buiten ook is, u zit er comfortabel bij.

We nemen u mee in hoe een aircosysteem de temperatuur in uw woonkamer kan regelen, hoe de airco kan bijdragen aan de esthetiek van uw woonruimte en wat de opties zijn. Daarnaast laten we zien hoe een moderne airco niet alleen koelt, maar ook als efficiënte verwarming kan dienen, wat resulteert in energiebesparing.

Temperatuurbeheersing op maat voor jouw woonkamer

Eén van de grootste voordelen van een airco in huis en in de woonkamer is het vermogen om de temperatuur naar wens aan te passen, ongeacht het seizoen.

Of het nu hartje zomer is en u verlangt naar verkoeling, of het kouder wordt en u behoefte hebt aan warmte, een airconditioningsysteem biedt het hele jaar door het gewenste comfortniveau.

Design airco in de woonkamer?

Dat een airconditioning goed moet koelen en verwarmen is logisch, maar het oog wil ook wat. Een design airco in de woonkamer is dan de ideale oplossing. Deze moderne airco’s van NuKoel zijn ontworpen met oog voor esthetiek, zodat ze naadloos in uw interieur passen.

klimaatbeheersing-in-huis

Of u nu een minimalistische, industriële of juist een klassieke inrichting heeft, er is altijd een design airco die bij uw stijl past. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beste plek voor een airco in uw woonkamer.

Dit heeft twee redenen: een goede plek zorgt voor de beste verdeling van de koude of warme lucht én ziet er mooi uit. De specialisten van NuKoel adviseren u graag over de beste plek voor een airco in uw woonkamer.

Woonkamer verwarmen met een airco

Bij het woord airco denkt u al gauw aan koelen. Maar u kunt een kamer ook verwarmen met een airco! Dit betekent dat u hetzelfde systeem dat u koel houdt in de zomer, kunt gebruiken om warmte te genereren tijdens koudere maanden.

Dit dual-purpose gebruik maakt het niet alleen handig, maar helpt ook om energiekosten te verminderen, wat resulteert in een milieubewuste keuze. U kunt namelijk gas besparen door te verwarmen met een airco

Dankzij de opkomst van slimme technologieën kunt u uw airco eenvoudig bedienen via uw smartphone, waar u ook bent. Stel de gewenste temperatuur in voordat u thuiskomt of pas deze aan terwijl u comfortabel op de bank zit.

Het kiezen van de ideale airco voor uw woonkamer

Het vinden van de perfecte airco voor jouw woonkamer begint met het bepalen van de beste locatie voor de installatie. Door strategisch te kiezen, wordt een gelijkmatige luchtstroom gegarandeerd. Bovendien is het belangrijk om het juiste koelvermogen te selecteren op basis van de grootte van je woonruimte. Meer informatie hierover vindt u in onze blog: hoeveel kW airco heb ik nodig?

Bij de aanschaf van een airco is energiezuinigheid een belangrijk aandachtspunt. Kies daarom voor een energiezuinige airco om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd op de energierekening te besparen. Dit maakt de investering niet alleen goed voor uw comfort, maar ook voor het milieu.

NuKoel is dé specialist op het gebied van airco’s in uw woonkamer

Denkt u eraan om een airconditioning te kopen? Voor in de woonkamer, of in meerdere ruimtes? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Veel mensen kiezen niet alleen voor een systeem in de woonkamer maar kiezen daarbij ook vaak voor een airco op de slaapkamer.

Voor het verwarmen en verkoelen van meerdere ruimtes raden we bijvoorbeeld een duo split airco inclusief montage aan. Split airco’s zijn namelijk niet zelf te installeren. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw airconditioning.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 019 7706 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier of direct een afspraak te maken.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek