• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Zakelijk een airco leasen via NuKoel

Bij NuKoel hebben we een sterke focus op zakelijke klimaatoplossingen die het verschil maken. We begrijpen dat een comfortabel binnenklimaat in uw winkel, sportschool, kapsalon of op kantoor essentieel is voor het welzijn van uw medewerkers en het aantrekken van tevreden klanten.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een airco te leasen, waardoor u de controle krijgt over de temperatuur en luchtkwaliteit van uw bedrijfsruimte, dit zonder te investeren. Zo kunt u uw geld investeren in uw business in plaats van in een oplossing op het gebied van klimaatbeheersing.

Waarom een airco leasen bij NuKoel?

Met ons zakelijke airco leaseconcept maakt u een verstandige keuze. Afhankelijk van de capaciteit, grootte van het benodigde airconditioningsysteem en de wijze van installatie berekenen wij een vast maandbedrag. Hierdoor hoeft er niet in één keer een grote investering gedaan te worden.

Het leasecontract loopt vijf jaar. Na deze vijf jaar heeft u de mogelijkheid om het airconditioningsysteem over te nemen tegen een slottermijn van slechts 10% van de aanschafwaarde! Hierdoor houdt u de kosten laag en blijft uw bedrijf flexibel.

Heeft u al ongeveer een idee van hoe duur uw aircosysteem moet worden? Bij NuKoel geloven we in transparantie, en daarom verwijzen we u graag naar onze financieringspagina waar u zelf de kosten kunt berekenen (exclusief BTW). Wilt u meer informatie over het leasen van uw airco en de daarbij behorende rentefactor? Kijk dan op vendorlease.nl.

Een airco leasen voor op kantoor of in de winkel

De productiviteit van uw medewerkers hangt sterk samen met de temperatuur op kantoor. In de steeds heter wordende Nederlandse zomers is een airco op kantoor een absolute noodzaak. Het voorkomt benauwdheid en zorgt voor een aangename werksfeer.

Maar wist u dat een kantoorairco ook kan verwarmen? In een tijd waarin gasprijzen stijgen, is een airco die zowel kan koelen als verwarmen een slimme investering. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw gasverbruik, aangezien gemiddeld 75% van het totale gasverbruik wordt besteed aan verwarming.

Ook in een winkel is het installeren van een aircosysteem onoverkomelijk. Wanneer het in uw winkel te heet is in de zomer, nemen de klanten niet rustig de tijd om uw spullen te bekijken en te kopen. Bij NuKoel begrijpen we dat.

Maar we begrijpen ook dat u uw geld maar 1 keer uit kunt geven en dat het niet altijd mogelijk is om in één keer een groot bedrag te investeren in een aircosysteem. Daarom kunt u een airco leasen voor in uw winkel.

Het resultaat? Hittestress bij klanten wordt verminderd, wat de kooplust stimuleert. Door te investeren in een comfortabel winkelklimaat draagt u bij aan de tevredenheid van uw klanten en het succes van uw onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het leasen van een airco?

Bij NuKoel willen we graag samen met u werken aan een comfortabel en efficiënt binnenklimaat. Of het nu gaat om een airco op kantoor of in uw winkel, wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Neem de eerste stap richting een aangenaam binnenklimaat voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u direct meer weten over de mogelijkheden van zakelijk airco leasen bij NuKoel? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op. Samen creëren we de perfecte omgeving voor uw medewerkers en klanten, en helpen we u besparen op energiekosten. Kies voor slimme, duurzame klimaatoplossingen. Kies NuKoel.

Of toch liever een aircosysteem kopen?

Bij NuKoel kunt u natuurlijk ook een airco kopen. Dan bent u zelf meteen de eigenaar van een aircosysteem van één van de gerenommeerde merken waar wij mee samenwerken. Bekijk de pagina over een airco kopen voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek