• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Projecten: Airco's in sportscholen

Bij NuKoel begrijpen we dat een aangenaam klimaat in een sportschool cruciaal is om sporters en bezoekers comfortabel te houden, ongeacht het seizoen. Onze missie is het leveren van hoogwaardige, duurzame airconditioningsystemen die niet alleen voor verkoeling zorgen, maar ook kunnen verwarmen indien dat nodig is. Hieronder beschrijven we twee van onze projecten met trots: Hit Intens Gym en Noviofit in Nijmegen.

Hit Intens Gym: Verkoeling en Comfort

Hit Intens Gym is een toonaangevende sportschool die bekend staat om zijn intensieve trainingsprogramma's. Toen zij bij NuKoel kwamen voor een klimaatoplossing, begrepen we dat hun behoeften uniek waren.

De hittegolven in de zomer van 2019 hebben me echt het zetje gegeven te investeren in professionele koeling.

We hebben verschillende aircosystemen geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de sportschool altijd een aangename trainingsomgeving biedt. Onze systemen bieden niet alleen verkoeling, maar ook efficiënte verwarming, waardoor de sporters zich in alle seizoenen op hun gemak voelen.

De keuze voor onze duurzame airco's heeft niet alleen bijgedragen aan het comfort van de leden van Hit Intens Gym, maar heeft ook hun betrokkenheid bij duurzaamheid en klimaatverandering benadrukt. Het gym heeft zich gecommitteerd aan een groenere toekomst en draagt bij aan de verbetering van het milieu.

Wat hebben we geïnstalleerd: Hier hebben wij 6 keer een 6,6 kW LG single split wandunit geïnstalleerd. Inclusief dakdoorvoer en condenswaterpomp.

Airco's van HIT Intens

Noviofit in Nijmegen: Het Perfecte Klimaat

Noviofit in Nijmegen is een moderne sportfaciliteit die streeft naar de hoogste normen van comfort voor hun leden. NuKoel begreep hun wensen en heeft diverse klimaatsystemen geïntegreerd om het gehele gebouw van Noviofit te bedienen. Onze oplossingen bieden niet alleen verkoeling tijdens de warme zomerdagen, maar zorgen ook voor efficiënte verwarming in de winter.

De hittegolven in de zomer van 2019 hebben me echt het zetje gegeven te investeren in professionele koeling.

Noviofit toont zich als een voorbeeld van een sportcentrum dat investeert in duurzaamheid en klimaatverantwoordelijkheid. Het gebruik van onze geavanceerde airconditioning draagt bij aan hun reputatie als een moderne, milieubewuste sportfaciliteit.

Wanneer u voor NuKoel kiest, kiest u voor klimaatoplossingen die verder gaan dan alleen verkoeling. Onze systemen zijn ontworpen om te verwarmen, te koelen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Als uw bedrijf op zoek is naar totale klimaatoplossingen zoals die voor Hit Intens Gym en Noviofit, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek. Samen kunnen we werken aan een comfortabele en duurzame toekomst voor uw zakelijke omgeving.

Wat hebben we geïnstalleerd

Airco's van Noviofit

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek