• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • nukoel_aircoonditioning_thuis nukoel_aircoonditioning_thuis nukoel_aircoonditioning_thuis

  Het jaar 2019 was het op drie na warmste jaar ooit gemeten, met een piektemperatuur van 37.5 graden.

Airco in huis

Een airco in huis… onze woonkamer of slaapkamer is tegenwoordig meer dan een plek waar we enkel op de bank zitten slapen. In deze tijd zit menig Nederlander er hele dagen te werken of te studeren.

Het combineren van werken en wonen is de nieuwe standaard geworden. Wel zo prettig als u dit in een aangename omgeving kunt doen. De zomers worden steeds warmer en met een oververhit hoofd is werken of studeren onbegonnen werk.

Welke airco kiest u voor thuis?

Wilt u heel graag een airconditioning kopen, maar twijfelt u nog over bepaalde zaken? Wellicht denkt u bij een airco aan een apparaat dat pontificaal in uw woning staat en met een gigantische slang door het raam of de deur moet. Die tijd zijn we gepasseerd en er zijn tegenwoordig talloze airco’s beschikbaar.

Een airco voor in huis is namelijk erg persoonlijk. Ieder heeft zo zijn eisen en wensen. Samen denken wij met u mee over de juiste airconditioning in huis.

 • Waarom een thuisairco?

  Het gebruik van onze woning verandert. De keukentafel of loungebank wordt een centrum van werk, onze laptop of mobiele telefoon wordt een mondiale vergaderruimte. Wat ontbreekt? Inderdaad: een clever aircosysteem dat uw thuiswerktijd comfortabeler maakt.  

  Vooruitgang creëren. Het is wat ons bij NuKoel drijft: met slimme aircotechniek bijdragen aan een gezonder binnenklimaat in uw woning. Meer plezier, betere balans, extra energiebesparing. Met de zekerheid van frisse lucht gedurende hittedagen en behaaglijke warmte tijdens kille winterdagen. In de slaapkamer, de living en de thuiskantoor.

 • Thuisairco's op maat

  NuKoel is de aircopartner voor ondernemende mensen die hun woning klimaatbestendiger willen maken zonder hoge investeringen. Ideaal voor thuiswerkende particulieren en zzp’ers, maar tevens voor ondernemers die hun bv of holding op hun woonadres vestigen.

  Of u nu thuis uw webwinkel bestiert of een notariaat aan huis drijft, het genoegen van constante koelte is ‘s zomers een essentiële voorwaarde voor het continueren van goede prestaties. NuKoel biedt u abonnementen op de beste koeloplossingen van Nederland. Vandaag en morgen.

 • Wat we bij NuKoel anders doen

  NuKoel maakt voorheen dure, professionele airconditioningsystemen van marktleiders bereikbaar voor elke woningeigenaar, thuiswerker en ondernemer. Dat doen we vanuit de visie dat klimaatregeling een gezonde bijdrage moet leveren aan ieders kwaliteit van leven. Simpel toch!?

  Een thuisairco van NuKoel brengt je verder. Dankzij een goed advies, perfecte service en het NuKoel aircoconcept verbetert u uw woon- en werkklimaat zorgeloos. Altijd met de garantie dat uw thuisairco vijf jaar lang gratis wordt onderhouden. De waarborg voor een goed gekoeld woon- en werkklimaat dat er is als het nodig is.

 • Airconditioning? Kies voor clever, kies NuKoel
  • Gratis professioneel airco-advies: voor thuis, winkel of kantoor
  • Hoogwaardige split-, multi split-, console- en vrf-aircosystemen van topmerken
  • Uniek financieringsconcept, financiering tegen een vast bedrag per maand 
  • Altijd inclusief montage F-gassen expert, snel en professioneel
  • Vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten
  • Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
  • Klimaatbewust door actieve bomenaanplant en kleine CO2-voetafdruk
 • NuKoel Cool-in-one

  De aanschaf van split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen vergt vaak een flinke, eenmalige investering. Voor  NuKoel een reden het anders te doen. In ons cool-in-one aircoconcept integreren we alle denkbare kosten in één klantvriendelijk huurconcept. Betaalbaar, effectief en duurzaam. Maar: kopen kan natuurlijk ook.

  Dit is  NuKoel Cool-in-one:

  Wij geloven dat klimaatbeheer gaat over de kwaliteit van slimme aircosystemen. Het effect ervan. Wat dat betekent? Dat je in één keer het klimaatbeheer in je woon- en werkomgeving klaarstoomt voor de toekomst. Dat is cool-in-one.

  • U krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in uw woning, winkel of kantoor
  • U sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • U krijgt uw eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • U betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • U rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

Airconditioning in huis plaatsen

NuKoel is de airco partner voor ondernemende mensen die hun woning klimaatbestendiger willen maken. De juiste klimaatbeheersing in huis wordt steeds belangrijker, voor zowel de gezondheid als voor de gemoedstoestand. Klimaatbeheersing is namelijk een verzamelnaam voor temperatuur, ventilatie en isolatie. Deze facetten spelen allemaal mee voor een aangename woon- en werkomgeving.

Gelukkig heeft u dit tegenwoordig helemaal zelf in de hand. Een  NuKoel airconditioning in huis is de sleutel tot die productieve en gezonde omgeving. Naast dat u er zelf enorm veel profijt van heeft, plukken ook uw kinderen, partner of de familie en vrienden er - op een veel te drukke verjaardag - de vruchten van. Zo zorgt een airco voor de slaapkamer er voor dat u altijd een comfortabele temperatuur heeft tijdens het slapen.

Niemand zit meer te klagen over de hitte en mocht er echt iemand zeuren over de kou, dan is de temperatuur binnen no-time aangepast. Onze airco’s verwarmen namelijk net zo eenvoudig als dat ze koelen. 

Welk type airconditioning in huis past bij u?

Bij NuKoel bieden we diverse soorten airco’s aan. Samen kijken we naar welke airco het beste bij uw woonomgeving past. NuKoel levert zowel single split- en multi split aircosystemen.

Simpel gezegd heeft een single split airco één buitendeel en één binnendeel. Bij een multi split airco is het één buitendeel, maar meerdere binnendelen. Het is afhankelijk van de grootte van uw huis en hoeveel ruimtes u graag koel wilt hebben. Het is namelijk mogelijk om meerdere ruimtes tegelijk te verkoelen of juist alleen bijvoorbeeld de unit van uw kantoor aan te zetten als de rest van de ruimtes niet nodig is. 

Tevens kunt u met een multi split airco uw huis verwarmen met airco. De perfecte oplossing voor de strenge winters en de te hoge gasrekeningen. De split airco’s kunnen zelfs uw cv-ketel vervangen. 

De moderne LG airco’s werken namelijk anders dan de airco’s die men al kent. Normaal gesproken koelt de airco de binnenlucht en brengt de airco de warme lucht naar buiten. Bij de energiezuinige airco’s kan dit proces ook worden omgedraaid. De koude lucht wordt naar buiten afgevoerd en de warme lucht blijft binnen.

Welke variant u ook kiest, bij NuKoel zijn alle aircosystemen energiezuinig. Een groot voordeel voor uw portemonnee, het klimaat en een schone werk- en woonomgeving. Geen kabaal als u gezellig met de familie aan tafel zit of als u een belangrijke meeting heeft. Met NuKoel maken we voorheen dure airconditioningsystemen van marktleiders bereikbaar en betaalbaar voor elke thuiswerker.

De voordelen van een NuKoel airco in huis

 • Gratis professioneel airco-advies: voor thuis, in de winkel of kantoor
 • Hoogwaardige split,- multi split-, console- en vrf-aircosystemen van LG
 • Altijd inclusief montage door F-gassen expert. Snel, betrouwbaar en professioneel
 • Vijf jaar lang 100% koel garantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten
 • Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
 • Klimaatbewust door actieve bomenaanplant en kleine CO2-voetafdruk
 • Al meer dan 2.500 systemen door heel Nederland geïnstalleerd

Wilt u graag meer informatie over een airconditioning in huis? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-0136111 of via de mail info@nukoel.nl. Schroom niet en stel uw vragen rondom een airco in huis.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons

 • Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang 100% koelgarantie
 • Uniek huurconcept voor een vast maandbedrag
 • Inclusief voorrij-, apparatuur- en onderhoudskosten
De NuKoel-thuisairco van Linda De NuKoel-thuisairco van Linda

De NuKoel-thuisairco van Linda

Linda Warmerdam is online marketingmanager. Thuisonderneemster, verzorgster van Puk de hond en moeder van David, de huisdreumes van zes. Twee dagen per week werkt ze thuis , in opdracht van een internationaal concern in voedingsmiddelen.

Lees meer

Direct een gericht advies dat past bij uw woon of werksituatie? Bel het NuKoel-team en maak een afspraak voor een gratis aircocheck. Mailen kan natuurlijk ook.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.