• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Beste multi split airco

De beste multi split airco? Daarvan ben je verzekerd met onze NUKOEL oplossing: het cool-in-one aircoconcept. Met een multi split airco voorzie je meerdere ruimtes van een ideaal binnenklimaat en worden meerdere binnenunits gekoppeld aan één buitenunit. Met de multi split airco oplossing verwarm en koel je niet alleen eenvoudig meerdere ruimtes tegelijkertijd in huis, op kantoor of in de winkel, maar is het systeem ook zeer economisch door een enkele buitenunit. 

Multi split airco in huis 
De multi split airco koppelt meerdere binnenunits aan een enkele buitenunit. Meerdere binnenunits kunnen los van elkaar bestuurt worden, zodat in verschillende ruimtes de temperatuur afzonderlijk van elkaar gereguleerd kan worden. Met een airco thuis kun je de woonkamer voorzien van 23 graden, maar de slaapkamer graag op 20 graden zodat je in de koelte in slaap kan vallen? Dat is allemaal te reguleren middels de beste multi split airco van NuKoel. 

Multi split op kantoor of in de winkel
NUKOEL voorziet jou met de beste split airco van een volledige klimaatbeheersing: zowel verkoelen als het huis verwarmen met airco kan perfect met onze split aircosystemen. Wil jij de beste split airco thuis laten installeren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je aircosysteem. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.