• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Smart airco systeem

Ben jij op zoek naar een smart air conditioner? Een smart airco systeem is momenteel niet aan te slepen om appartementen en huizen te koelen én verwarmen. Ieder jaar weer worden onze zomers weer een graden warmer. Zonder aankondiging is ‘ie er dan ook: wederom de warmste zomer vanaf de metingen tot nu toe. Je ramen volledig open? Dat heeft met de zomerse temperaturen van tegenwoordig weinig effect. Sterker nog, de ruimtes worden daardoor alleen maar warmer. De temperaturen vanuit buiten zijn niet buiten de deur te houden zonder aircosysteem. Heb jij al een ‘smart home’? Dan is een smart airco systeem voor jou dé oplossing. Wat is een smart airco, wat zijn de functies en voordelen? Wij leggen het je uit!

Daarnaast wordt een airco met verwarming ook steeds vaker gebruikt om in de winter te verwarmen. Met de huidige gasprijzen scheelt dat aanzienlijk op de energiekosten.

Smart airco systeem
Wat is een smart airco? Een slimme airco maakt gebruik van internet en wifi-technologie om zo op afstand en via een mobiele app je binnenklimaat volledig in de hand te kunnen hebben. Of je nou in de slaapkamer de airco vast aan wil zetten als je beneden televisie aan het kijken bent of je in de auto zit en de airco in huis alvast zijn werk wil laten doen. Alles kan middels de smart airco’s en de vooraanstaande technologie die hierin verwerkt is.

Jouw aircosysteem is volledig te bedienen en controleren middels de app SmartThinq van LG. Geen afstandsbediening meer die altijd kwijt raakt om de temperatuur aan te passen, nee gewoon even je mobiel ontgrendelen, temperatuur wijzigen en klaar is kees! Uiteraard leveren wij een afstandsbediening mee zodat je ook deze altijd kunt gebruiken. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken voor je, koeler wel! Zoek je gemak bij het bedienen van je aircosysteem en het regelen van de juiste temperatuur? Dan is een smart air conditioner dé oplossing.

lg-split-airco-duplicate.44a59b5344e2e9ebe71835461e6f2488

Voordelen smart airco systeem
Een airconditioner is uiteraard geen goedkope oplossing. Wel is het een oplossing waar je altijd profijt van zal hebben en waarmee je je binnenklimaat voor eens en voor altijd zelf in handen hebt. Maar wat zijn nu de voordelen van een smart air conditioner?

1. Op afstand te bedienen via je telefoon
Waar je ook bent, je hebt altijd in de hand wat de temperatuur in de ruimtes moet zijn. Via de app op je telefoon zet je een tijdsslot in, zet je ‘m aan en uit en regel je de temperatur. Het gehele binnenklimaat is in ‘control’!

2. Het gehele jaar door zinvol
Onze aircosystemen koelen niet alleen, maar voorzien je ook van warmte in de winter! Je beslist zelf wanneer je aircosysteem dient te verkoelen of verwarmen en hoeveel graden de ruimte moet zijn. Ook al is het 35 graden of -5 graden buiten, je beslist altijd zelf wat de temperatuur binnen is middels ons smart airco systeem.

3. Zuivering lucht
Het nummer 1 probleem waar men vroeger tegenaan liep: geen zuivere lucht in de ruimte met een airco. Dat is verleden tijd. Middels onze smart air conditoner heb jij altijd schone lucht in huis. Met een smart airco systeem zuiver je de lucht zodat onder andere pollen gefilterd worden. Last van hooikoorts? Met onze aircosystemen in ieder geval niet in je woning. Bacteriën en luchtjes worden gefilterd door onze aircosystemen.

4. Energiebesparend 
Je koelt je ruimtes niet meer onnodig lang door onze mobiele app. Daarnaast zijn airco’s zuiniger dan ooit tevoren en hoef je ook geen extra verwarming in de winter te regelen aangezien deze optie ook in onze aircosystemen is verwerkt. Middels de warmtepomp bieden we je ’s winters een extra warmtebron.

airco-nukoel-airconditioners-kantoor-winkel-thuis.f66c0c2bb3dba4976b0392da660bbfa8

Functies smart air conditioner

  • Onze smart airco systemen ventileren de lucht in je woning, winkel of kantoor. Het filtert, koelt en verwarmt de lucht en dit wordt vervolgens in de ruimtes verspreid. Met een binnen- en buitendeel wordt de lucht van buiten naar binnen gepompt en de binnenlucht naar buiten.

  • Zuiveren van de lucht. De smart air conditioner ventileert en zuivert de lucht. Zo krijg jij schone lucht binnen en worden alle bacteriën buiten de deur gelaten door de filters. Door het zuiveren kan je bij allergieën of astma veel profijt hebben van de schone lucht. 

  • Verkoelen van je woning, winkel of kantoor. De belangrijkste en meest bekende functie: het koelen van diverse ruimtes. Met de steeds warmer wordende zomers is verkoeling essentieel aan het worden in het Nederlandse woon- en werkklimaat. Een slimme airco koelt slim, waardoor je ook nog eens energiebesparend bezig bent. Is dat even mooi meegenomen. 

  • Verwarmen van je woning, winkel of kantoor. Deze functie vergeten nogal wat mensen. Het verwarmen van je woning, winkel of kantoor kan erg prettig zijn als je er ’s winters warm bij wil zitten. Middels een smart air conditioner pluk je dus ook in de winter de vruchten van een airco warmtepomp. 

  • Op afstand te bedienen. Een nieuwe technologische ontwikkeling die bij onze aircosystemen de standaard is: op afstand te bedienen middels een mobiele app en tevens een afstandsbediening. Niet thuis maar wel thuis willen komen in een aangename ruimte? Regel vanuit je werk of auto de temperatuur en geniet van optimaal klimaatcomfort. 

Smart air conditioner NUKOEL
Met ons cool-in-one aircoconcept nemen wij je grootste drempel weg: de hoge eenmalige investering. Bij NUKOEL kies je voor een maandelijks tarief waarvoor wij jou voorzien van klimaatcomfort. Geen installatiekosten, geen onderhoudskosten en geen eenmalige investering. Alles zit verwerkt in onze cool-in-one prijs waarvoor jij maandelijks van je smart air conditioner geniet. Met ons divers aanbod aan aircosystemen kijken wij per situatie naar de juiste oplossing. Met een smart air conditioner verzeker je jezelf van een temperatuur die altijd naar jouw wens is. Een zekerheidje.

Is een smart air conditioner voor jou dé oplossing? Wil jij altijd je airco en de temperatuur kunnen bedienen vanuit waar je ook bent? En geen hoge energierekening doordat de airco altijd aanstaat? Met een smart aircosysteem controleer en bedien je de aircosystemen volledig. Wij denken graag met je mee over hoe het toe te passen is in jouw woning, winkel of kantoor. Ga voor smart en kies voor NUKOEL. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via +31 85 013 6104 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website.

 

  • Deel dit artikel
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek