• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Duo split airco inclusief montage

Zoekt u naar een duo split airco inclusief montage? Wij van NuKoel verzekeren u van een duo split airco inclusief montage! Geen forse, eenmalige investeringen, maar een maandelijks koelabonnement inclusief periodieke onderhoudsbeurt zodat u altijd een optimaal klimaatcomfort ervaart.

Wij komen alles bij u installeren en monteren bij u thuis, in de winkel of op kantoor de volledige klimaatbeheersing.

Waarom een duo split airco?

Wanneer u behoefte heeft aan verkoeling of verwarming in meerdere ruimtes, is een duo split airco een goede keuze. Met een duo split airco voorziet u verschillende ruimtes van een ideaal binnenklimaat en is ook binnen deze energiezuinige airco’s af te wisselen qua temperatuur. Het huis verwarmen met airco is een ideale optie om te besparen op uw gasrekening.

Wanneer u in de ene ruimte behoefte hebt aan een standaard koele kamer met een temperatuur van 20 graden en in de andere ruimte 24 graden ook volstaat, dan is een duo split airco unit voor u de juiste optie.

Niet alleen kunnen de multi split airco’s verschillen van temperatuur, maar ook van uitvoering. De binnenunits die worden geplaatst kunnen van elkaar verschillen.

Wanneer in ene bepaalde ruimte het systeem niet aan de wand kan worden bevestigd, kunnen hier alternatieven worden bedacht zodat je altijd meerdere ruimtes tegelijkertijd kan koelen of verwarmen.

Multi split airco inclusief montage?

Multi split airco’s zijn niet zelf te installeren. Waar een mobiel aircosysteem zelf te installeren valt, is het installeren van dit aircosysteem een vak apart. Onze airco installateur komt bij u langs voor de gehele installatie van zowel de buitenunit als de 2 binnenunits.

Een multi split airco zonder montage is als een auto zonder benzine; ziet er mooi uit maar gaat je niet ver brengen!

Daarom bieden wij multi split airco inclusief montage aan. Hiervoor betaalt u geen installatiekosten. Zo heeft u geen eenmalige hoge investering nodig, maar bent u altijd voorzien van de beste airco installatie, montage en onderhoud zodat u uw hoofd koel kan houden!

Met een duo split airco inclusief montage bent u voorzien van volledig wooncomfort bij u thuis, in de winkel of op kantoor.

NuKoel voorziet u van de beste duo split airco inclusief montage. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw airconditioning.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier en maak direct een afspraak.

Veel gestelde vragen over duo split airco systemen

  • Wat is een duo split airco?

    Een duo split airco is een aircosysteem met 2 binnenunits aangesloten op 1 buitenunit. De temperatuur van de 2 binnenunits is apart in te stellen.

  • Wat is een goed merk voor een duo split airco?

    Uiteraard zijn er meerdere aanbieders met een dup split aircosysteem. De duo split airco van LG heeft zich tot nu toe keer op keer bewezen in kwaliteit en duurzaamheid.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek