• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Design airco LG

Hecht u veel waarde aan design, maar wilt u er wel koeltjes bij zitten? Dan is de exclusieve lijn van LG iets voor u. Een reguliere airco voor in huis is niet per definitie een kunstwerk aan de muur. De ARTCOOL lijn van LG zorgt wél voor een unieke uitstraling van jouw airco. Een LG design airco zorgt niet alleen voor verkoeling maar u kunt ook uw huis verwarmen met airco. Daarnaast ziet het er ook nog eens strak en exclusief uit. Ze misstaan niet in het interieur van uw woning, winkel of kantoor.

LG Artcool Mirror

Met de ARTCOOL mirror zorgt u binnen no-time voor het koelen en verwarmen van uw ruimtes. De ruimtes zijn zeer snel op de gewenste temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Het design staat bekend om zijn ‘metallic’ look. De ARTCOOL MIRROR is ontworpen voor een harmonieuze integratie in het interieur van uw woning, winkel of kantoor met een minimale en eenvoudige stijl.

LG Artcool Silver

De ARTCOOL SILVER staat bekend om zijn zeer complete systeem in een stijlvol jasje. De LG dual inverter compressor hierin lost storende geluidsproblemen op. Hierdoor koelt de LG design airco sneller, gaat het systeem langer mee en werkt het stiller. Dit wandmodel is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamers en tevens stijlvol voor op kantoor of in uw winkel.

LG Artcool Gallery

Het unieke pareltje van LG. Met de LG ARTCOOL GALLERY voegt u in iedere ruimte niet alleen een airco toe, maar ook een kunstwerk aan de muur. De stille en zuinige airco is namelijk door LG weggewerkt in een stijlvolle fotolijst.

Deze lijst kan voorzien worden van uw eigen favoriete foto of kunstwerk! De energiebesparende ARTCOOL GALLERY koelt snel en zorgt met een ‘silent night operation’ voor een automatische koeling op het heetst van de dag en keer ’s avonds automatisch weer terug naar de reguliere stand voor een koele, zorgeloze en fluisterstille nachtrust.

Met een uniek design en energiebesparende en slimme functionaliteiten zorgt u met de ARTCOOL GALLERY voor een volledig beheersbaar klimaatcomfort en een stijlvolle oplossing binnen uw interieur. Dé oplossing voor de interieurbewuste mensen onder ons.

Dus bent u op zoek naar een LG design airco? NuKoel voorziet u van de beste LG design airco’s op de markt. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.