• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang 100% koelgarantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG design airco

Hecht je veel waarde aan design, maar wil je er wel koeltjes bij zitten? Dan is de exclusieve lijn van LG iets voor jou. Een reguliere airco is niet per definitie een kunstwerk aan de muur. De ARTCOOL lijn van LG zorgt wél voor een unieke uitstraling van jouw airco. Een LG design airco zorgt niet alleen voor verkoeling of verwarming, maar ziet er ook nog eens strak en exclusief uit. Ze misstaan niet in het interieur van jouw woning, winkel of kantoor.

ARTCOOL MIRROR

Met de ARTCOOL mirror zorg je binnen no-time voor het koelen en verwarmen van je ruimtes. Je ruimtes zijn zeer snel op de gewenste temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Het design staat bekend om zijn ‘metallic’ look. De ARTCOOL MIRROR is ontworpen voor een harmonieuze integratie in het interieur van je woning, winkel of kantoor met een minimale en eenvoudige stijl.

ARTCOOL SILVER

De ARTCOOL SILVER staat bekend om zijn zeer complete systeem in een stijlvol jasje. De LG dual inverter compressor hierin lost storende geluidsproblemen op. Hierdoor koelt de LG design airco sneller, gaat het systeem langer mee en werkt het stiller. Dit wandmodel is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamers en tevens stijlvol voor op kantoor of in de jouw winkel.

ARTCOOL GALLERY


Het unieke pareltje van LG. Met de LG ARTCOOL GALLERY voeg je in iedere ruimte niet alleen een airco toe, maar ook een kunstwerk aan de muur. De zuinige en stille airco is namelijk door LG weggewerkt in een stijlvolle fotolijst. Deze lijst kan voorzien worden van je eigen favoriete foto of kunstwerk! De energiebesparende ARTCOOL GALLERY koelt snel en zorgt met een ‘silent night operation’ voor een automatische koeling op het heetst van de dag en keer ’s avonds automatisch weer terug naar de reguliere stand voor een koele, zorgeloze en fluisterstille nachtrust.

Met een uniek design en energiebesparende en slimme functionaliteiten zorg je met de ARTCOOL GALLERY voor een volledig beheersbaar klimaatcomfort en een stijlvolle oplossing binnen jouw interieur. Dé oplossing voor de interieurbewuste mensen onder ons.

Dus ben jij op zoek naar een LG design airco? NUKOEL voorziet je van de beste LG design airco’s op de markt. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

  • Deel dit artikel
Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.