• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Multi split airco 3 binnenunits

Wilt u de warmte verjagen in meerdere ruimtes tijdens de warme zomerdagen? Kies dan voor een NuKoel multi split airco met 3 binnenunits. Een airco met 3 units verzekert u van een ideaal binnenklimaat in meerdere ruimtes. Perfect voor uw winkel of kantoor. 

Airco 3 units voor thuis

Met een split unit airco met 3 binnenunits worden er meerdere kamers met dezelfde airco gekoelt. Koel zowel de woonkamer als meerdere slaapkamers om zo tijdens de warme zomerdagen te profiteren van een ideaal binnenklimaat. Geen snikhete slaapkamers meer. Geen klotsende oksels tijdens het thuiswerken. U houdt met het NuKoel cool-in-one concept het hoofd koel. 

Split unit airco met 3 binnenunits voor op kantoor of in de winkel

Een airco op kantoor met 3 binnenunits voorziet uw kantoor van koelte. Zo kunnen u en uw collega’s het hoofd koel houden tijdens belangrijke meetings. Geen benauwde situaties, maar altijd een optimaal klimaatcomfort. Zo kan iedereen zich focussen op zaken die écht belangrijk zijn en voorziet u alle ruimtes op kantoor van volledige klimaatbeheersing.

Met een split unit airco met 3 binnenunits reguleert u het binnenklimaat ook in uw winkel. Uw klanten kunnen onbezorgd winkelen in een koele winkel. Help hen door de koelte naar binnen te halen en ze optimaal comfort te bieden tijdens het winkelen. Extreme hitte buiten en een koele winkel. Uw klanten zullen u dankbaar zijn.

NuKoel voorziet u van een split unit airco met 3 binnenunits. Wilt u een multi split airco 3 binnenunits thuis, in de winkel of op kantoor laten installeren door onze airco installateur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat systeem.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek