• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco 4 binnenuntis

Bent u op zoek naar een multi split airco met 4 binnenunits? Verjaag de hitte in maar liefst vier verschillende ruimtes! Perfect voor uw winkel of kantoor. Met een split unit airconditioning met 4 binnenunits maakt u slechts gebruik van 1 buitenunit! Perfect voor grotere panden, kantoren of winkels.

Multi split airco 4 binnenunits

Met een split unit airco met 4 binnenunits koel uw volledige woning, kantoor of winkel. Wanneer u uw kantoorruimtes wilt voorzien van een prettig binnenklimaat, dan is een split unit airco met 4 binnenunits de ideale oplossing.

Airco met 4 binnenunits voor het kantoor

Een airco met 4 binnenunits voorziet uw gehele kantoor van koelte in de zomer. En in de winter kunt u de airco als hoofdverwarming gebruiken. Zo kunnen u en uw collega’s het hoofd koel houden tijdens belangrijke meetings of zit u er aangenaam warm bij in de winter. Zo kunnen jullie focussen op zaken die écht belangrijk zijn en voorziet uw airconditioningsysteem alle ruimtes op kantoor van volledige klimaatbeheersing.

Met 4 binnendelen kunt u 4 of meer ruimtes koelen en verwarmen. Het grote voordeel hiervan is dat gebruik wordt gemaakt van slechts 1 buitenunit, waardoor dit weinig ruimte nodig heeft aan de buitenkant van uw kantoor. Met 4 verschillende bedieningspanelen zorgt u ervoor dat u voor iedere binnenunit afzonderlijk de ideale temperatuur kan bepalen.

Split unit airco met 4 binnenunits voor uw winkel

Met 4 binnenunits reguleert u het volledige binnenklimaat in uw winkel. Uw klanten verwachten een aangename winkelervaring en daar hoort absoluut een aangenaam binnenklimaat bij. Zorg voor een prettige winkelervaring van jouw klanten met een volledig gekoelde winkel.

NuKoel voorziet u van een multi split airco met 4 binnenunits. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek