• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-airconditioning-cool-in-one.cd8f2eab5f913d7475478d82438f2c17 nukoel-airconditioning-cool-in-one.cd8f2eab5f913d7475478d82438f2c17 nukoel-airconditioning-cool-in-one.cd8f2eab5f913d7475478d82438f2c17

NuKoel Cool-in-one concept

De aanschaf van split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen vergt vaak een flinke, eenmalige investering. Voor NuKoel een reden het anders te doen. In ons cool-in-one aircoconcept integreren we alle denkbare kosten in één klantvriendelijk huurconcept. Betaalbaar, effectief en duurzaam. Maar: kopen kan natuurlijk ook.

Dit is NuKoel Cool-in-one concept:

NuKoel gelooft dat klimaatverandering ons allemaal raakt. Direct of indirect. Het effect ervan. Wat dat betekent? Dat je met een airconditioning in huis of op werk in één keer het klimaatbeheer in je woon- en werkomgeving klaarstoomt voor de toekomst. Dat is cool-in-one.

Wij geloven dat klimaatbeheer gaat over de kwaliteit van slimme aircosystemen. Het is een van de redenen dat we vaak kostbare professionele aircosystemen voor iedereen bereikbaar willen maken. Hoe we dat doen? Met het NuKoel Cool-in-one aircoconcept: een slim abonnement dat airconditioning betaalbaar maakt. Jij huurt de installatie, wij regelen de koeling: van advies tot onderhoud. Snel, doelgericht en functioneel. Zodat jij echt zorgeloos kunt genieten van een koel woon- en werkklimaat. Tegen een vast laag bedrag per maand. Maar: kopen kan natuurlijk ook.

Dit zijn de voordelen van het NuKoel Cool-in-one concept:

  • Je krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
  • Je sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • Je krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • Je betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • Je rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

Een adviseur over de vloer? Goed idee. Kun je meteen ontdekken of er op dit moment subsidies zijn waar je van kunt profiteren.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek