• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • nukoel-koel-je-kantoor.02a92a38f7ae496bcbcd3849af7c2044 nukoel-koel-je-kantoor.02a92a38f7ae496bcbcd3849af7c2044 nukoel-koel-je-kantoor.02a92a38f7ae496bcbcd3849af7c2044

Over NuKoel: De aircopartner met een maatschappelijke touch

NuKoel is een jong bedrijf uit Heteren en is opgericht door drie jonge ondernemers: Raymond ter Hoeven, Patrick Meeuwissen en Michiel Moll.

Tijdens een gezellige borrel in Restaurant Klein Hartenstein in Oosterbeek besloten de drie eind december 2019 samen een nieuw aircoconcept te ontwikkelen met een maatschappelijke touch.

Gedreven door de veranderende klimaatomstandigheden zagen zij een onderneming met een missie: het woon- en werkklimaat in woningen, kantoren en winkel klimaatbestendig maken. Met professionele airco’s van de hoogste kwaliteit en een vernieuwend servicemodel dat alle zorgen en risico’s bij je wegneemt, vanaf de eerste ontmoeting.

Dat realiseren is hun droom: bijdragen aan een comfortabele en gezonde werkomgeving die prestaties, plezier en voldoening inspireert.

nukoel-treesforall-onze-missie

De missie en visie van NuKoel

We helpen mensen aan een gezond, verkwikkend binnenklimaat.

Bij NuKoel geloven we in de kracht van balans. Thuis en op het werk. Zonder stress. Juist in de zomer, zeker nu de klimaatomstandigheden veranderen. Alleen een gezonde, uitnodigende leef- en werkomgeving biedt mensen het gewenste comfort. Dat verkwikkende woon- en werkklimaat garanderen is wat ons drijft in het steeds weer verbeteren van onze professionele airco-oplossingen.

Missie
NuKoel gebruikt best-of-class koeltechniek om duurzaam een ideaal woon- en werkklimaat te realiseren. In woningen, kantoren en winkels. Voor particulieren en ondernemers.

Visie
Verbetering van het binnenklimaat in woningen, kantoren en winkels draagt bij aan de kwaliteit van wonen en werken. Vanuit die positieve gedachte creëren we Cool-in-one aircoconcepten.

Kernwaarden
Wat we denken en doen vloeit voort uit onze kernwaarden: clever, hoogwaardig en vernieuwend. Samen maken ze onze bedrijfscultuur, vormen ze de blauwdruk voor ons handelen. De waarden geven ons werk en merk kracht.

 

 • Clever

  Vooruitdenken is voor ons ‘vooruitdoen’. We willen voorbij het gewone. Door tradities om te denken, schijnbaar onmogelijke wensen of eisen telkens oplossingsgericht te benaderen.

  Bij NuKoel zetten we liever de trend in plaats van ‘m te volgen en doen we er alles aan onze medewerkers, klanten en partners een voorsprong te geven. We stimuleren nieuw denken over klimaatbeheer, nemen klimaatverantwoordelijkheid en kiezen bewust voor het verder verbeteren van de kwaliteit van de woon -en werkomgeving. Met hoofd, handen en hart. Zo proberen we elke belofte waar te maken en het binnenklimaat in woningen, kantoren en winkels duurzaam te ‘verslimmen’.

 • Hoogwaardig

  Goed is niet geweldig. Wij kiezen daarom voor meer. Meer duurzaamheid, excellente service, een betere prijs-kwaliteit verhouding. Alles-in-één, van hardware tot onderhoud.

  NuKoel heeft de ambitie verwachtingen te overtreffen. No-nonsense, to the point en stipt. Nuchterheid is wat ons drijft, ‘positieve prestaties’ is wat we willen leveren. Dat doen we met elan, best-of-class klimaatproducten- en diensten en met een servicementaliteit die verwachtingen overtreft. Altijd met het welzijn en de tevredenheid van mensen voor ogen.

 • Vernieuwend

  Open staan voor vernieuwing is voor ons een tweede natuur. Het is een mentaliteit waarmee we medewerkers, klanten, leveranciers en onze leefomgeving verder willen helpen.


  NuKoel kijkt graag vooruit. Vanuit het idee dat de toekomst kansen biedt, we met nieuwe technologische standaards beter bijdragen aan een gezonder leef- en werkomgeving. Het is die ambitie waarmee we onafgebroken investeren in klimaatoplossingen die de kwaliteit van leven in woningen, kantoren en winkels verbeteren. Waarbij het realiseren van een klimaatbestendig interieurklimaat van de 21ste eeuw ons gemeenschappelijke doel is. Altijd met respect voor mensen en onze leefomgeving als leidmotief.

Meer plezier, goede gezondheid en betere prestaties

Wij geloven dat een aangenaam binnenklimaat in woningen en kantoorgebouwen essentieel is voor het ervaren van werkplezier, je gezondheid en het leveren van goede prestaties. Met onze unieke airco-oplossingen willen we ondernemende mensen stimuleren hun huidige klimaathuishouding in één keer te hernieuwen.

Toekomstbestendig, duurzaamheid en bereikbaar. Juist financieel. Omdat de energietransitie een transitie van ons samen is. Daar een steentje aan bijdragen is ons ideaal, dat willen we uitdragen.

Professionele airconditioning voor iedereen bereikbaar maken

We helpen ondernemers en particulieren bij het verbeteren van hun klimaathuishouding in woningen, kantoren en winkels. Dat doen we met hoogwaardige aircotechnologie en een praktische huurkoop-oplossing: het cool-in-one aircoconcept.

Professionele airco’s duurzaam bereikbaar maken voor iedereen is hierbij ons verbindende motief. Net als het versterken van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dat delen we. Met en voor elkaar.

team-nukoel

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek