• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Multi split airco installatie bij Jeffrey

Bij NuKoel kregen we de vraag van Jeffrey en zijn vrouw binnen over wat de mogelijkheden voor hun waren om een airco te installeren. Zij kunnen nu in de zomer hun huis heerlijk verkoelen en gebruiken de airco in de winter om het huis te kunnen verwarmen.

"Wij waren al een tijdje op zoek naar een andere mogelijkheid om te kunnen verwarmen. Wij hebben stadsverwarming en daardoor zijn de aanbieders beperkt en de tarieven voor warmte niet altijd de goedkoopste. Tevens wouden we graag een mogelijkheid om in de warme zomermaanden ons huis wat meer te verkoelen."

"Toevallig kwam ik erachter dat vrienden van ons ook een airco hadden gekocht via NuKoel, zij waren erg enthousiast. Ik heb vervolgens contact gezocht en er is iemand langsgekomen die onze situatie heeft bekeken. Hij heeft onze wensen voor ons uitgewerkt en aangegeven wat de mogelijkheden waren. Hier waren we direct enthousiast over. De installatie verliep een stuk sneller dan verwacht en alles is perfect afgewerkt."

"Dankzij het onderhoudscontract weten we daarnaast zeker dat de airco naar behoren blijft functioneren. En mocht er toch iets aan de hand zijn dan wordt het ook snel verholpen."

Na enkele maanden hebben we nog een reactie gehad van Jeffrey en zijn vrouw en vroegen we hoe de systemen tot nu toe bevallen. "We zijn erg blij met de keuze voor deze airco's, hadden we eigenlijk eerder moeten doen. Het grote voordeel vinden we dat je er heel gemakkelijk snel mee kunt verwarmen. Mijn vrouw moet soms een beetje wennen aan de warme lucht, omdat ze lenzen heeft, maar dat is daarna geen probleem meer."

Wat hebben we geïnstalleerd: Een multi split airco systeem met een 5kW airco in de woonkamer en een 3,5kW airco op de overloop.

Gerealiseerde systemen van Jeffrey en zijn vrouw

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek