• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • nukoel-modernkantoor-airco.bf971d3aca8b9cc524739846b9a680c1 nukoel-modernkantoor-airco.bf971d3aca8b9cc524739846b9a680c1 nukoel-modernkantoor-airco.bf971d3aca8b9cc524739846b9a680c1

Veelgestelde Vragen over Airconditioning | NuKoel

Waarschijnlijk heeft u vragen. Wellicht over de duur van een installatie, hoe het zit met garantie of over het maandbedrag dat u bij ons betaalt. Om u op weg te helpen hebben we hieronder enkele van de meest gestelde vragen van klanten voor u op een rijtje gezet. Staat de informatie die u zoekt er niet bij, stel dan uw vraag even aan onze servicedesk via dit contactformulier.

 • Wat zijn de functies van een split airco?

  Een split airco is bedoeld om de lucht in een ruimte te reguleren. Warme lucht in een kantoor, living of slaapkamer wordt door de airco in beweging gebracht en via leidingen naar de airco-unit buiten geleid. De warmte wordt hier afgegeven aan de omgeving. De gekoelde lucht wordt hierna de binnenruimte in geblazen. Zo ontstaat verkoeling. Alle NUKOEL-airco’s zijn ook geschikt als bijverwarming. De meeste van onze airco-oplossingen ontvochtigen en reinigen bovendien de binnenlucht.

 • Is een split airco voor mij wel de juiste keuze?

  Een split airco is altijd de beste keuze. In vergelijking tot een mobiele airco, is de split unit stiller, energiezuiniger en biedt deze meer koelcapaciteit. Een ander voordeel? Je hoeft geen raam of deur open te zetten voor de afvoerslang. Bovendien neemt een split airco geen ruimte in beslag op de grond.

  Professionele split airco’s van NUKOEL bieden standaard grotere koelcapaciteit. Het cool-in-one aircoconcept garandeert dat we je vijf jaar lang perfecte koelingsprestaties bieden. Tegen een vast laag maandtarief, inclusief topservice en periodiek onderhoud (capaciteitstesten en software-updates).

 • Wat is de gemiddelde levensduur van een aircosysteem van NUKOEL?

  Dat hangt van een aantal dingen af. De installatie-omgeving en de gebruiksintensiteit van NUKOEL-aircosystemen variëren. Dat heeft gevolgen voor slijtage en de levensduur van onderdelen. Maar bij gemiddeld gebruik en zorgvuldig, periodiek onderhoud gaan NUKOEL-airco’s technisch tot wel vijftien jaar mee. Wat dat betekent? Een lage afschrijving, inclusief de zekerheid dat de stookkosten verlagen en de luchtkwaliteit binnen verbetert.

 • Hoeveel geluid maken NUKOEL-airco’s?

  De NUKOEL-aircosystemen blinken uit qua stilte. Het is een belangrijke extra zekerheid die je van geluidscomfort verzekert. De airconditioning-oplossingen van NUKOEL hebben een geluidsbelasting die begint bij slechts 19 Db – vergelijkbaar met fluisteren op anderhalve meter afstand. Inderdaad: fluisterstil.

 • Hoe werkt de jaarlijkse NUKOEL-onderhoudsservice?
  Goed en regelmatig onderhoud aan je aircosysteem zorgt er voor dat elk onderdeel in optimale conditie blijft. Dat is in jouw belang, maar ook in ons belang. Daarom voeren we elke twaalf maanden een controlebezoek uit. Hiervoor sturen we je een aankondiging/reservering per mail. Tijdens zo’n bezoek controleren onze experts de werking van de airco, vullen ze koelmiddel bij en/of vervangen ze filters en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Daarnaast ontvang je elk kwartaal een kattenbelletje van ons: een e-mail waarmee we je attenderen op de noodzaak je filter even te reinigen. Een koud kunstje. Zo blijft je airco als nieuw.
 • Waar staat cool-in-one nou precies voor?
  Het cool-in-one concept van NUKOEL staat voor ‘alles-in-één. Je regelt alles in één keer. Voor een vast, laag bedrag per maand krijg je een professioneel split aircosysteem in je woning of bedrijfsruimte. Altijd precies op maat, inclusief advies, aanschaf, installatie, onderhoud en vijf jaar lang all-in garantie. Je hebt er geen omkijken naar. Is je contract na vijf jaar voorbij, dan kun je het tegen voordelige voorwaarden jaarlijks vernieuwen of je bestaande koelsysteem voordelig inruilen voor een compleet nieuwe airco. Jij de verkoeling, wij de koelservice. Huren of kopen? Dat bepaal je zelf. Wij regelen de rest.
 • Ik krijg een storingsmelding. Wat moet ik doen?

  Meld uw storing direct door telefonisch contact met ons op te nemen of te mailen naar info@nukoel.nl. Wij nemen je storing met prioriteit op in ons onderhoudsschema en sturen z.s.m. een monteur die je probleem komt verhelpen. Het goede nieuws? Tijdens je contractperiode verhelpen we storingen gratis en vervangen we onderdelen kosteloos. Het hoort bij de topservice die we willen bieden. Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen, ook als het even tegen zit.

 • Hoe compenseren jullie de uitstoot van CO2 en warmte in de lucht?

  Er bestaan behoorlijk wat fabeltjes over de nadelige milieurol van airco’s. Verhalen uit de oude doos die dankzij moderne techniek al lang tot het verleden behoren. Zo zou je ziek worden van airco’s en bestaat er een hardnekkig misverstand over de schadelijke gifstoffen in koudemiddel waarmee de aircosystemen worden gevuld. De werkelijkheid is anders.

  NUKOEL werkt uitsluitend samen met wereldmarktleiders. Het garandeert je niet alleen best-of-class technologie die zich op duizenden tropische locaties bewijst, maar zorgt er ook voor dat je vooraan zit als het gaat om het garanderen van een gezond binnenklimaat.

  Innovatie is belangrijk. NUKOEL gebruikt in elk klimaatsysteem uitsluitend R32, een milieuvriendelijk koudemiddel waarmee de CO2-uitstoot van airco’s sterk wordt gereduceerd. De moderne filters in onze airco’s zijn, bij deugdelijk en regelmatig onderhoud, een verademing voor hooikoortspatiënten en mensen met een huismijtallergie.

Direct een gericht advies dat past bij je woon of werksituatie? Bel het NUKOEL-team en maak een afspraak voor een gratis aircocheck. Mailen kan natuurlijk ook.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek