• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-airconditioning-binnen nukoel-airconditioning-binnen nukoel-airconditioning-binnen

Wat is airconditioning?

‘Airco’ is een afkorting van het Engelse begrip ‘airconditioning’. Deze ‘luchtbehandeling’ reguleert het binnenklimaat van ruimten. De airconditioning zuigt warme lucht aan en brengt deze lucht in beweging. Via een warmtewisselaar wordt warmte of koude afgevoerd naar buiten.

Vervolgens wordt de gekoelde lucht via het airco-element in het interieur weer in de ruimte verspreid. Hierdoor ontstaat een verkoelende frisheid.

NuKoel stelt de warmtepomp en inverter-technologie in aircoconcepten centraal. Vooral omdat dit gesloten systeem gebruik maakt van milieuvriendelijk koudemiddel en u hiermee in de winter over een extra energiezuinige airco verwarmingsfunctie beschikt.

Hierdoor kunt u de airco als hoofdverwarming gebruiken en kan de CV dus een tandje lager. En dat betekend weer dat u bespaart op de gaskosten!

‘Een slimme manier om een gezond, uitnodigend en comfortabel woon- en werkklimaat te creëren’

Er bestaan mobiele airco’s en split airco’s. NuKoel levert alleen professionele single split- en multi split aircosystemen en vrf-systemen van geselecteerde marktleiders. Zo garanderen wij u de laatste techniek, de hoogste kwaliteit en bewezen effectiviteit.

Clever uw woning, kantoor of winkel koelen? Het cool-in-one concept van NuKoel is de betaalbare manier om hittestress te voorkomen –een gezond vooruitzicht. Maar een airco bij ons kopen kan natuurlijk ook.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek