• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • bussen-nukoel.4f86b5ec984a0d8218a368d163995a20[1] bussen-nukoel.4f86b5ec984a0d8218a368d163995a20[1] bussen-nukoel.4f86b5ec984a0d8218a368d163995a20[1]

Airco onderhoudsbeurt

De levensduur van uw installatie valt of staat met het juiste airco onderhoud en de juiste service.

NuKoel biedt een compleet onderhoudsprogramma aan voor airconditioningsystemen van A-merken. Denk hierbij aan de volgende merken: LG, Mitsubishi Electric, Panasonic, Daikin en Samsung.

NuKoel houdt in tegenstelling tot veel andere koeltechnische bedrijven installatie capaciteit vrij voor storing- en onderhoud. Niet alleen in de wintermaanden, maar ook zeker in de zomertijd. Dat vinden wij logisch, de klant in bij ons koning.

Wanneer er geen onderhoud aan de airco uitgevoerd wordt, zal deze vervuild raken. Hierdoor zal de capaciteit afnemen, zal het systeem meer energie verbruiken en is de kans op onnodige storingen veel groter. Daarnaast wilt u deze vervuilde lucht niet inademen. 

Gezonde en schone lucht is in het belang van jouw gezondheid. Een schoon en goed gereinigde airconditioning systeem zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de luchtkwaliteit in jouw ruimtes.

Wij van NuKoel vinden het airco onderhoud net zo belangrijk aldanniet belangrijker dan de plaatsing van het airconditioningsysteem.

Goed airco onderhoud en perfecte service zijn standaard

Als eigenaar van een energie zuinige airco is het van groot belang om je installatie in goede conditie te houden. Wij van NuKoel helpen je daarbij. Geen hoge kosten voor een losse airco onderhoudsbeurt, maar een periodieke aircocheck.

Tijdens een onderhoudsbeurt bij jou thuis, in de winkel of kantoor analyseert onze airco installateur het koelrendement, de staat van de filters en het energieverbruik. Dit doet onze expert allemaal conform een degelijk onderhouds- en inspectieplanen de wettelijke eisen. Bovendien controleert en meet onze installateur de leidingen om eventuele afwijkingen in het systeem tijdig te kunnen identifceren en waar nodig op te lossen, zodat jij onbezorgd weer vooruit kan.

Waarom is onderhoud van een airconditioningsysteem zo van belang?

  • Jaarlijks onderhoud voorkomt onaangename geurtjes. Niet alleen de filters worden gereinigd, maar ook de verdamper waar door de combinatie van vocht, bacteriën en stof vaak schimmel op groeit.
  • Het spoort vroegtijdig kleine mankementen op, waardoor latere storingen of grotere schades aan de apparatuur wellicht voorkomen kunnen worden.
  • Het zorgt voor optimale prestaties van uw airconditioningsysteem en voorkomt hoge energiekosten.
  • Regelmatig airco onderhoud zorgt voor een veilige werking van het systeem.
  • En jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van een airconditioningsysteem.

Cool-in-one Aircoconcept

Wij leveren je rendement. Niet alleen wordt de levensduur van je aircosysteem verlengt, maar ook garanderen wij je schone lucht. Met onze airco onderhoudsbeurt controleren en vervangen wij de filters waar nodig, zodat wij je altijd schone lucht kunnen garanderen.

Dit is van groot belang, gezien stof, zand en die vervelende vlieg die je maar niet te pakken krijgt, meegevoerd worden met de luchtstromen in je binnenunit en deze de werking van uw airco behoorlijk kunnen verminderen. Dat voorkomen we graag.

Laat u ook graag onderhoud uitvoeren aan uw airconditioningsysteem, maar biedt uw huidige partij deze service niet aan? Neem dan nu contact met ons op en binnen no-time staat 1 van onze gediplomeerde monteurs bij u op de stoep.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek