• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-certificeringen.bf6971e2f14069a5a185f013092bfdd0 nukoel-certificeringen.bf6971e2f14069a5a185f013092bfdd0 nukoel-certificeringen.bf6971e2f14069a5a185f013092bfdd0

Veiligheid voorop - de certificaten van NuKoel

Bij NuKoel staan we voor de hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid. Om dit mogelijk te maken, hebben wij verschillende certificaten op zak. En omdat wij transparantie erg belangrijk vinden, vertellen we u op deze pagina graag meer over welke certificaten we op zak hebben en wat deze inhouden.

Het Beleid van Klimatotaal B.V. is erop gericht is gericht op continue verbetering, voorkoming van emissies van koudemiddelen, waaronder f-gassen, en naleving van wet- en regelgeving op het gebied van f-gassen.

Beleidsverklaring

Het Beleid van Klimatotaal B.V. is erop gericht is gericht op continue verbetering, voorkoming van emissies van koudemiddelen, waaronder f-gassen, en naleving van wet- en regelgeving op het gebied van f-gassen.

Wij zullen de procedures en werkinstructies beoordelen met als doel ervoor te zorgen dat de procedures en werkinstructies bij voortduring geschikt, passend en doeltreffend zijn en continu verbeterd worden. Ook wordt beoordeeld of de procedures en werkinstructies doeltreffend zijn geïmplementeerd en worden nageleefd.

Het beleid zal duidelijk gecommuniceerd worden naar alle medewerkers van de onderneming. Heteren, 15-01-2024

BRL100 gecertificeerd door Bureau Veritas

De BRL100-certificering, uitgereikt door Bureau Veritas, bevestigt dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, vakmanschap, en duurzaamheid in de installatie en het beheer van klimaattechnische systemen. Onze BRL100-certificering garandeert dat we strenge protocollen volgen om een veilige werkomgeving te waarborgen.

De BRL 100 bedrijfscertificering is een verplichte certificering gebaseerd op de beoordelingsrichtlijnen voor het veilig gebruik van F-gassen door ondernemingen.

F-gassen certificaat

Wij streven naar de hoogste normen van professionaliteit en milieubewustzijn in de klimaattechniek. Daarom zijn alle aan NuKoel verbonden monteurs gecertificeerd volgens het F-Gassen 2 protocol. Hun examen is door het STEK afgenomen. Het persoonscertificaat F-gassen is verplicht voor iedere monteur die werkt aan koel- en klimaatapparatuur waarbij F-gassen vrij kunnen komen.

Met dit STEK certificaat F-gassen cat. 2 mag je conform de BRL200 werken met F-gassen, aan koel-, klimaatsystemen en warmtepompen, met een inhoud kleiner dan 3 kg F-gassen of 6 kg bij hermetische apparatuur (als zodanig geëtiketteerd).

Wat betekent het F-Gassen 2 Certificaat bij Nukoel?

Het F-Gassen 2 Certificaat bevestigt dat onze airco installateurs beschikken over de vereiste kennis en vaardigheden voor het veilig omgaan met gefluoreerde broeikasgassen. Bij Nukoel begrijpen we de impact van deze gassen op het milieu en nemen we actieve maatregelen om hun emissie te minimaliseren.

Kortom: wij weten wat we doen

Heeft u interesse in een zuinige airco voor het verkoelen en verwarmen van uw woning, bedrijfspand of winkel? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten .Onze kundige, gecertificeerde specialisten voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen. 

Ons serviceteam staat voor u klaar. Bel de NuKoel Servicedesk: +31 85 029 9289 (tijdens kantooruren).

Wilt u een afspraak maken met een van onze airconditioners, vul dan onderstaand contactformulier in.

bureau-veritas-f-gassen-gecertificeerd

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek