• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • Certificeringen en keurmerken | NuKoel Certificeringen en keurmerken | NuKoel Certificeringen en keurmerken | NuKoel

Veiligheid voorop - de certificaten van NuKoel

Bij NuKoel staan we voor de hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid. Om dit mogelijk te maken, hebben wij verschillende certificaten op zak. En omdat wij transparantie erg belangrijk vinden, vertellen we u op deze pagina graag meer over welke certificaten we op zak hebben en wat deze inhouden.

BRL100 gecertificeerd door Bureau Veritas

De BRL100-certificering, uitgereikt door Bureau Veritas, bevestigt dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, vakmanschap, en duurzaamheid in de installatie en het beheer van klimaattechnische systemen. Onze BRL100-certificering garandeert dat we strenge protocollen volgen om een veilige werkomgeving te waarborgen.

De BRL 100 bedrijfscertificering is een verplichte certificering gebaseerd op de beoordelingsrichtlijnen voor het veilig gebruik van F-gassen door ondernemingen.

F-gassen certificaat

Wij streven naar de hoogste normen van professionaliteit en milieubewustzijn in de klimaattechniek. Daarom zijn alle aan NuKoel verbonden monteurs gecertificeerd volgens het F-Gassen 2 protocol. Hun examen is door het STEK afgenomen. Het persoonscertificaat F-gassen is verplicht voor iedere monteur die werkt aan koel- en klimaatapparatuur waarbij F-gassen vrij kunnen komen.

Met dit STEK certificaat F-gassen cat. 2 mag je conform de BRL200 werken met F-gassen, aan koel-, klimaatsystemen en warmtepompen, met een inhoud kleiner dan 3 kg F-gassen of 6 kg bij hermetische apparatuur (als zodanig geëtiketteerd).

Wat betekent het F-Gassen 2 Certificaat bij Nukoel?

Het F-Gassen 2 Certificaat bevestigt dat onze airco installateurs beschikken over de vereiste kennis en vaardigheden voor het veilig omgaan met gefluoreerde broeikasgassen. Bij Nukoel begrijpen we de impact van deze gassen op het milieu en nemen we actieve maatregelen om hun emissie te minimaliseren.

Kortom: wij weten wat we doen

Heeft u interesse in een zuinige airco voor het verkoelen en verwarmen van uw woning, bedrijfspand of winkel? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten .Onze kundige, gecertificeerde specialisten voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen. 

Ons serviceteam staat voor u klaar. Bel de NuKoel Servicedesk: +31 85 029 9289 (tijdens kantooruren).

Wilt u een afspraak maken met een van onze airconditioners, vul dan onderstaand contactformulier in.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.