• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-treesforall-onze-missie nukoel-treesforall-onze-missie nukoel-treesforall-onze-missie

NuKoel en duurzaamheid

We denken niet alleen modern, we zijn het ook. NuKoel neemt verantwoording voor de impact van haar dienstverlening op de omgeving. Zo werken we samen met onze partners aan het verder verduurzamen van split aircotechnologie met warmtepompen, denken we met installateurs na over het reduceren van de CO2-belasting, zijn we ambassadeur van het milieuvriendelijke koudemiddel R32 en investeren we in de aanplant van bomen in Nederland en Costa Rica. Bovendien compenseren we de CO2-uitstoot van elke kilometer die we rijden om u als klant te helpen.

Waarom? Omdat we geloven dat het regelen van ons binnenklimaat waarde moet toevoegen aan het beschermen van een gezond buitenklimaat - een klimaat van ons allemaal. Dat geeft ons handelen richting en geeft onze prestaties wat extra’s. Clever!? Dat vinden wij ook.

Bomen planten voor een nieuw wereldbos

Iedereen weet dat ontbossing het wereldklimaat nadelig beïnvloedt. Ieder jaar verdwijnen er 10 miljard bomen. Terwijl die bomen het ideale middel zijn de klimaatverandering te stuiten en de CO2-uitstoot terug te dringen. Samen met de stichting Trees de All draait NuKoel dat proces om. We investeren in de aanplant van duizenden bomen in Nederland en Costa Rica. Zo geven we samen een groene en gezonde aarde door aan volgende generaties.

Kennismaken met de bomenaanplant en Trees for All? U kunt hier de brochure bekijken en downloaden.

De klimaatvriendelijke bedrijfsvoering van NuKoel

NuKoel is de specialist in warmtepompen en airconditioningsystemen op een klimaatvriendelijke wijze.

Inmiddels is het een algemeen bekend goed dat de warmtepompen en airconditioningsystemen van NuKoel ontzettend energiezuinig zijn. Sterker nog: in de verwarmstand zijn de systemen van NuKoel enorm energiebesparend.

Het huis verwarmen met airco en dus met elektriciteit is vele malen goedkoper dan verwarmen met uw CV ketel die op gas werkt. Bij NuKoel staat duurzaamheid hoog in het vaandel, vandaar dat wij uitsluitend kiezen voor de meest energiezuinige warmtepompen en airconditioningsystemen.

Bij de productie- en het gebruik van warmtepompen en airconditioningsystemen komt Co2 vrij. Kunnen warmtepompen en airconditioningsystemen dan wel klimaatneutraal zijn? Ja, dat kan! Als we de uitstoot van Co2 voortdurend verminderen en de resterende uitstoot compenseren.

Dit doen wij door onder anderen bomen aan te planten in samenwerking met TreesforAll, Co2 te compenseren voor iedere liter brandstof die onze medewerkers tanken en recycling van onze bedrijfskleding.

“Het beschermen van bos en aanplanten van bomen is een zeer effectieve manier om Co2 in de atmosfeer terug te dringen.” Sylvo Thijsen, directeur Staatsbosbeheer.

“Het beperken van milieu en klimaatimpact en bijdragen aan bewustwording bij de gebruikers zien wij als belangrijke taak op gebied van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.” Patrick Meeuwissen, directeur NuKoel”.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek