• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • airco-oss airco-oss airco-oss

Klimaatbeheersing in huis

Het klimaat in uw huis wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: temperatuur, ventilatie en isolatie. Om een gezond binnenklimaat te kunnen realiseren is het belangrijk om een juiste balans te vinden tussen deze drie factoren.

Alleen dan kunt u écht genieten in uw woning. Want op de warme dagen zoekt u natuurlijk graag de koelte op in huis en in de barre winters bent u juist op zoek naar een ruimte waar u lekker op kunt warmen. Door klimaatbeheersing toe te passen in uw huis wordt het mogelijk om het perfecte klimaat te creëren.

Wat valt er onder klimaatbeheersing in uw woning?

Zoals de naam al verklapt, gaat klimaatbeheersing in huis ook wel climate control genoemd, over het beheersen van het klimaat in uw woning. Om een optimaal klimaat in uw woning te bereiken, moet er gebalanceerd worden tussen een prettige temperatuur, de juiste manier van ventileren en goede isolatie.

klimaatbeheersing-in-huis

Optimale klimaatbeheersing voor in huis

De optimale klimaatbeheersing voor in huis hangt af van verschillende factoren, zoals het type huis, de locatie, de weersomstandigheden en de persoonlijke voorkeuren van u en uw medebewoners.

Over het algemeen is het belangrijk om te streven naar een comfortabel binnenklimaat met voldoende ventilatie, een goede luchtvochtigheid en een aangename temperatuur.

 • We geven je graag een aantal tips voor optimale klimaatbeheersing in huis:
  Ventilatie: Zorg voor voldoende ventilatie in huis om de lucht te verversen en de luchtkwaliteit te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door ramen en deuren open te zetten, maar ook door middel van ventilatiesystemen.
 • Luchtvochtigheid: Een ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40% en 60%. Dit kan worden bereikt door een luchtbevochtiger of ontvochtiger te gebruiken, afhankelijk van de vochtigheidsgraad.
 • Temperatuur: Een comfortabele binnentemperatuur ligt tussen de 18 en 22 graden Celsius. Dit kan worden bereikt door middel van goede isolatie en natuurlijk een airco die koelt én verwarmt!

Climate control in huis met een airco van NuKoel

Met behulp van een airconditioning kunt u invloed uitoefenen op de temperatuur in huis. Zowel door de lucht te verkoelen als door de lucht te verwarmen. Wist u dat het verwarmen met een airco in de meeste gevallen zelfs de voordeligste optie is? Zeker als u kiest voor onze energiezuinige airco’s! Kiest u voor een airco van NuKoel, dan kiest u voor:

 • Gratis professioneel airco-advies: voor thuis, winkel of kantoor
 • Hoogwaardige split-, multi split-, console- en vrf-aircosystemen van topmerken
 • Uniek financieringsconcept, financiering tegen een vast bedrag per maand
 • Altijd inclusief montage F-gassen expert, snel en professioneel
 • Vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten
 • Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
 • Klimaatbewust door actieve bomenaanplant en kleine CO2-voetafdruk

Klimaatbeheersing van uw woning in een paar klikken in de app

Het beheersen van het klimaat in uw woning is erg gemakkelijk met een smart airco. Een slimme airco maakt gebruik van internet en wifi-technologie om zo op afstand en via een mobiele app uw binnenklimaat volledig in de hand te kunnen houden. Of u nu alvast de airco in de slaapkamer wilt aanzetten voordat u naar bed gaat of als u wilt aankomen in een koel huis wanneer u terugkomt van werk, met onze smart airco’s kan het allemaal. 

Uw aircosysteem is volledig te bedienen en controleren middels de app SmartThinq van LG. Geen afstandsbediening meer die altijd kwijt raakt om de temperatuur aan te passen, maar een handige app. Uiteraard leveren we wel een afstandsbediening mee zodat u ook deze altijd kunt gebruiken. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken voor je, wel koeler! Lees hier meer over een smart airco.

klimaatbeheersing-woning

Klimaatbeheersing in huis kosten

Bent u benieuwd naar de kosten om de klimaatbeheersing thuis te verbeteren? Bij NuKoel kunt u een airco kopen óf huren voor een vast bedrag per maand met NuKoel Cool-in-one.  

Zo kunt u de klimaatbeheersing in uw woning verbeteren tegen een vast laag tarief zonder te investeren. Wilt u graag een gerichte prijsindicatie ontvangen voor de kosten van een NuKoel airconditioning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! 

Toch op zoek naar klimaatbeheersing voor op kantoor? Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn!

Over NuKoel

NuKoel biedt dé oplossing om de temperatuur bij u in huis zo aangenaam mogelijk te maken. U profiteert bij ons van vijf jaar lang koel garantie inclusief voorrij- apparatuur- en onderhoudskosten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor klimaatbeheersing in uw huis? Onze specialisten helpen u graag verder!

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch te bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek