• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Multi split airco

Wanneer u kiest voor een airco in huis, op kantoor of in de winkel, dan weet u zeker dat u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Maar wat is nu precies de juiste keuze? Bij een airco zijn er veel verschillende aanbieders met verschillende systemen. Een van die systemen is een multi split airco, maar wat is dat nu precies?

Bij NuKoel bieden we ook verschillende mogelijkheden aan, denk aan een split airconditioning, console-airco of vrf-aircosysteem. De systemen die wij bieden zijn toegankelijke, praktische en energiezuinige airco's. Dit doen we op een no-nonsense manier en we proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Maar we begrijpen heel goed dat u misschien meer wilt weten over een systeem, want wat is nu precies een multi split airco en wat is het verschil met een single split airco?

Wat is een multi split airco?

Een multi split airco is een airconditioning met één buitendeel en meerdere binnendelen. Vaak twee tot vijf delen, maar dit kan ook meer zijn. De verschillende delen worden met leidingwerk aan elkaar verbonden. Het is met een airco multi split goed mogelijk om verschillende kamers of meerdere ruimtes van een huis, kantoor of winkel te koelen of verwarmen. Een multi split systeem is namelijk tevens een airco met verwarming.

Ervaring leert dat we deze systemen vaak toepassen in meerdere slaapkamers thuis, in winkels, verschillende kantoren of een praktijk aan huis. Zoals gezegd, dit omdat het mogelijk is om meerdere ruimtes van een prettig klimaat te voorzien. 

Het verschil met een single split airco? Bij een single split unit gaat het om een airconditioning de bestaat uit één binnen- en buitendeel. Ook hier zijn met leidingwerk de delen aan elkaar verbonden en het buitendeel zorgt voor de afvoer van warmte naar buiten. In de ruimte binnen blaast het binnendeel de koele lucht in de ruimte.

Meer informatie over een multi split airco voor meerdere kamers?

Maakt u zich geen zorgen als u niet verder in de techniek wilt duiken. Wij bij NuKoel zijn gespecialiseerd en kunnen u goed adviseren over de best passende oplossing voor uw huis. Of het nu gaat om multi split airco of single split airco, onze experts nemen alles met u door.

We bezoeken de plek waar de units worden geplaatst en gaan met een doordacht stappenplan aan de slag. Kiest u voor een multi split airco van NuKoel dan mag u rekenen op een adequate installatie met een perfecte afwerking door één van onze airco installateurs.

Multi split airco kopen

Wij geloven in kwaliteit en hebben een uniek cool-in-one concept. Hierbij krijgt u een vrijblijvend advies van onze adviseurs voor uw huis. U sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar. Hierbij krijgt u een eigen aircosysteem met minimaal een interieurdeel en een buitendeel. Multi split airco inclusief montage door een F-gassen expert, snel en professioneel geïnstalleerd.

Verder helpen we u standaard met een subsidiecheck en eventuele hulp bij het aanvragen. NuKoel is klimaatbewust en dit doen we door actieve bomenaanplant, zo ontstaat een kleine CO2-voetafdruk.

Wilt u niet langer wachten en wilt u vandaag een multi split airco kopen? Kies dan voor een NuKoel airco voor uw huis. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend en professioneel airco advies op maat en beantwoorden alle mogelijke vragen.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 048 4305 of via mail: info@nukoel.nl. Indien u het contactformulier op deze pagina invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek