• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-airconditioning-binnen nukoel-airconditioning-binnen nukoel-airconditioning-binnen

Nukoel partners

Als u de beste wilt zijn, moet je samenwerken met de besten. NuKoel doet dat. We werken bij het realiseren van split aircosystemen samen met vooraanstaande technologiebedrijven en installateurs. Wij zijn official partner van LG, Panasonic en Mitsubishi, werken met een eigen netwerk van gecertificeerde installatieprofessionals en hebben voor onderhoud en reparatie een eigen, gekwalificeerde technische dienst.

partnerlogos

Onze andere partners

SolarXL - onze samenwerkingspartner op het gebied van zonnepanelen. Wilt u dus zowel zonnepanelen als een aircosysteem laten installeren? Dan realiseren wij dit in samenwerking met SolarXL. Lees hier meer over de voordelen van airco met zonnepanelen.

Vendorlease - Voor ons zakelijke leaseconcept werken wij samen met de betrouwbare partij Vendorlease.

Q Venti - Als u uw airco naadloos wilt laten aansluiten kunnen wij zorgen voor een mooie omkasting. Deze omkastingen nemen wij af bij Q Venti. 

Treesforall - Wij werken samen met Treesforall omdat we geloven dat het regelen van ons binnenklimaat waarde moet toevoegen aan het beschermen van een gezond buitenklimaat. Samen met Treesforall hebben we al duizenden bomen geplant in Costa Rica, en dit blijven we doorzetten. 

Wilt u een aircosysteem - gerealiseerd door NuKoel en partners?

Wij bieden mogelijkheden tot het aanschaffen van een airco, het zakelijk leasen van een airco of het financieren van een airco door middel van groen lenen. 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, onze specialisten staan klaar om u te adviseren! 

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek