• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • Happy Fresh is here Happy Fresh is here Happy Fresh is here
   

  Happy Fresh is here

  nukoel-airconditionig

  Het clevere aircoconcept voor thuis,
  in de winkel en op kantoor

Onze particuliere airco oplossingen voor uw binnenklimaat

Nederlandse zomers worden droger en warmer. Het aantal zomerdagen met een temperatuur boven de 25 graden stijgt. Het brengt de overweging een professionele airco aan te schaffen voor veel mensen dichterbij. Particulieren, mensen die af en toe thuiswerken, maar ook ondernemers met een eigen kantoor of winkel.

De vraag is: wat kiest u? Wanneer!? En hoe gaat u verstandig om met de vaak hoge eenmalige investeringskosten en het milieu!? NuKoel maakt professionele koeling betaalbaar en biedt een serie best-of-class aircosystemen voor thuis, op kantoor en in de winkel. Slim, duurzaam en verkwikkend.

Iedereen een perfecte klimaatoplossing

Slimme airco’s stellen ons in staat de temperatuur in onze leefomgeving flexibel af te stemmen op veranderende klimaatbehoeften. Maar elke leef- of werkomgeving stelt wel eigen voorwaarden aan de inrichting van zo’n airco. Het maakt maatwerk heel belangrijk.

De perfecte oplossing luistert nauw. Daarom hebben we, samen met onze partners, drie aircostandaards voor specifieke gebruiksomgevingen ontwikkeld. Omdat een thuisondernemer met een online winkel in de slaapkamer andere klimaatwensen heeft dan de eigenaar van een hotel of fitnessbedrijf.

Direct een gericht advies dat past bij uw woon- of werksituatie? Bel het NuKoel-team en maak een afspraak voor een gratis aircocheck. Mailen kan natuurlijk ook.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek