• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • kantoor-airconditioning-nukoel-advokaat.a306c35729122fce16f9eea351de8f3c[1] kantoor-airconditioning-nukoel-advokaat.a306c35729122fce16f9eea351de8f3c[1] kantoor-airconditioning-nukoel-advokaat.a306c35729122fce16f9eea351de8f3c[1]

Split of Multi Split Airconditioning

Airco’s maken een snelle technologische ontwikkeling door. Ze worden energiezuiniger, stiller en milieuvriendelijker. Belangrijke voordelen die u zeker in de single split airco’s en multi split aircosystemen van NuKoel zult herkennen. Het zijn de meest toegepaste aircosystemen in Nederland.

 • Je benodigde koelcapaciteit bepalen

  Een goed begin is het halve werk. Als je overweegt een airco aan te schaffen is het allereerst van belang na te denken of je één ruimte (single split airco) of meerdere ruimten (duo split, multi split airco, met meerdere interieurdelen) wilt koelen en hoe groot de te reguleren woon- of werkoppervlakte is.

  Bij een single split aircosysteem beschik je over één binnen- en één buitendeel. Het airco-element binnen bevat de verdamper en wordt aan een muur of plafond bevestigd, het buitendeel bevat de condensator en wordt buiten geplaatst. Bij multi split airco’s installeren we in meerdere binnenruimten een airco-binnenunit

  Doordat een multi split-systeem koelt en – dankzij de warmtepomp – ook verwarmt, is het een energiezuinige aanvulling op de cv-verwarmingsinstallatie. Je CV kan wat lager. En dat merk je in je portemonnee.

 • Schone lucht en vochtregulering
  In de meeste van onze airco-oplossingen zorgt een filter in het binnen-element er voor dat de gekoelde of verwarmde lucht wordt gezuiverd. Stof, vervuilende deeltjes en nare luchtjes worden in het filter verzameld. Bij koeling wordt de luchtvochtigheid bovendien gereguleerd. De extra garantie voor een gezond binnenklimaat.
 • Energiezuinige warmtebron
  Een airconditioner van NUKOEL is niet alleen een betrouwbare koelmachine, maar werkt tevens als warmtepomp – een extra kachel. Zelfs bij vrieskou kan de buitenunit warmte uit de lucht halen en via de leidingen doorgeven aan het airco-element binnen. Het beetje extra verwarmingsrendement van onze airco’s zorgt voor een welkome energiebesparing.
 • Simpele bediening
  Natuurlijk wil je een airco met bedieningsgemak. NUKOEL garandeert je ook hier moderne oplossingen. We laten je kiezen uit een wandbediening (als bij een thermostaat) of een afstandsbediening. Tevens heb je de mogelijkheid je systeem met Google te bedienen via spraak. Zo kun je je airco onderweg op weg naar huis aanzetten, maar tevens handige extra functies regelen. Zoals je energieverbruik.

Heb je speciale inbouwwensen of wil je meer weten over onze speciale designmodellen, neem dan contact op met de montage-experts van NUKOEL Zij informeren je graag over de maatwerkmogelijkheden.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek