• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-keldingwinkel-airco.b5baba0c445a6954cfc1b5c6bff54fee nukoel-keldingwinkel-airco.b5baba0c445a6954cfc1b5c6bff54fee nukoel-keldingwinkel-airco.b5baba0c445a6954cfc1b5c6bff54fee

Bedrijfs airco

Een professionele bedrijfs airco in een bedrijfspand kan het gehele jaar ontzettend veel voordeel opleveren, maar met name in de zomermaanden is een airco vrijwel onmisbaar. Bij NuKoel vindt u het clevere cool-in-one aircoconcept voor thuis, in de winkel en op kantoor. Hierbij komen design en functionaliteit samen in één airconditioningsysteem.

Met een airco in het bedrijfspand kunt u de klimaatbeheersing op kantoor beïnvloeden. Dit is essentieel om productief en efficiënt te kunnen werken. De temperatuur is namelijk één van de factoren die bepalend is voor de totale klimaatbeheersing en dankzij een bedrijfs airco kunt u de temperatuur in het bedrijfspand zo aangenaam mogelijk maken.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor airco in een bedrijfspand? Of bent u benieuwd wat NuKoel voor u kan betekenen? Eén van onze specialisten helpt u graag verder met al uw vragen. NuKoel is hét bedrijf om uw airco te installeren en voorziet u graag van advies op maat.

Een bedrijfsairco huren of kopen voor mijn bedrijfspand

Bent u benieuwd naar de kosten om een airco in bedrijf te stellen door NuKoel? Hier zijn wij graag transparant over. We werken bij NuKoel met een uniek huurconcept waarbij u per maand betaalt. Zo kan een bedrijfspand voorzien worden van airconditioning zonder te investeren! Wilt u graag een gerichte prijsindicatie ontvangen voor de kosten van een NuKoel airconditioning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Over NUKOEL: the airconditioners
Laat uw airco in bedrijf stellen door NuKoel en profiteer van de vele voordelen!
✓ Airco’s voor thuis, in de winkel en op kantoor
✓ Vijf jaar lang koel garantie
✓ Inclusief voorrij-, apparatuur- en onderhoudskosten
✓ Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
✓ Uniek huurconcept voor een vast maandbedrag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een airco in een bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! De specialisten van NuKoel helpen u graag verder met advies op maat.

U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast kan er ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek