• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Projecten: Airco's bij horecagelegenheden

Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie met onze zakelijke airco-oplossingen voor de horeca. Hier laten we met trots onze succesvolle airco realisaties zien, waarbij we de ambiance en prestaties van diverse horecagelegenheden hebben geoptimaliseerd.

Van intieme restaurants tot levendige cafés, onze expertise in het leveren van aangepaste klimaatoplossingen heeft bijgedragen aan een verfijnde atmosfeer voor zowel gasten als personeel. Laat u inspireren door onze innovatieve aanpak en ontdek hoe wij met precisie en toewijding de ideale temperatuur creëren voor uw horecaonderneming.

Proeflokaal Bilders

Verduurzamen en ondernemen gaan hand in hand bij Bilders Proeflokaal te Oosterbeek. Wilma Fros, één van de eigenaren van Bilders Proeflokaal te Oosterbeek, heeft veel aandacht voor duurzaamheid en een duurzaam binnenklimaat in haar restaurant.

In de winter bespaar ik een vermogen op mijn gasrekening en in de zomer is het door de airco’s lekker fris.

Mensen die zoeken naar een moment van ontspanning, ervaren een goed gereguleerd binnenklimaat als zeer aangenaam. In haar restaurant, met veel beglazing en diverse ovens, liet Fros afgelopen winter drie zwarte design airco’s installeren.

“Het is zowel voor onze klanten als voor onszelf en personeel een enorme vooruitgang gebleken, die aircondit ioning van NuKoel. In de winter bespaar ik een vermogen op mijn gasrekening en in de zomer is het door de airco’s lekker fris. Wij doen het graag net wat anders, onze producten zijn biologisch, lokaal of hebben een goed verhaal. Vandaar ook de keuze voor NuKoel, een lokale klimaatbewuste partij met de juiste expert ise en service.”

Wat hebben we geïnstalleerd: In het Proeflokaal hebben wij 3 single split 6,6 kW design airco's van LG gerealiseerd.

Airco's van Proeflokaal Bilders

Restaurant Karakter

Bij een goede gastheer hoort een ‘warm welkom’. Joep Cras, eigenaar van restaurant Karakter is maar wat in zijn nopjes met de airconditioningsystemen van NuKoel. Vanaf het najaar kunnen ze heerlijk verwarmen en vanaf het voorjaar kunnen ze weer koelen met de airco’s van NuKoel.

Mijn personeel werkt nu onder aangenamere temperaturen en mijn klanten ervaren het binnenklimaat als zeer prettig.

"Mijn personeel werkt nu onder aangenamere temperaturen en mijn klanten ervaren het binnenklimaat als zeer prettig. Voorheen werd het met name in de zomer behoorlijk warm in het restaurant. De combinatie van de hoeveelheid klanten en de keukenapparatuur zorgde ervoor dat de temperatuur eerder te hoog dan te laag werd."

"Vanaf het najaar en zeker in de winter wil ik de klanten letterlijk een warm welkom geven, een kille zaak doet namelijk afbreuk aan de belevenis die je als klant wilt ervaren tijdens een avondje uit. Achteraf gezien had ik veel eerder moeten investeren in airco’s."

Wat hebben we geïnstalleerd: In het restaurant van Joep hangen 2 single split airconditioningsystemen van 5.0kW en 1 single split wandunit van
6.6kW.

De airco's bij Restaurant Karakter

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek