• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Projecten: Airco's in winkels

Bij NuKoel hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om het leveren van comfortabele en efficiënte klimaatbeheersing voor uw winkelomgeving. Onze portfolio van succesvolle projecten in de detailhandel is een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Of u nu een nieuwe airco nodig heeft, uw bestaande airconditioningsysteem wilt upgraden, of op zoek bent naar duurzame en energiezuinige oplossingen, wij staan voor u klaar. Onze ervaren professionals begrijpen de unieke behoeften van uw branche en bieden maatwerkoplossingen die uw klanten en medewerkers een aangename winkelervaring bieden.

Keukenstudio FO in Eindhoven

Met een prachtige keukenstudio op de woonboulevard te Eindhoven, trekt Frank veel bekijks. Wie bij hem binnen loopt waant zich in een bron van inspiratie op het gebied van keukens.

Frank staat bekend om zijn deskundig maatwerkadvies en staat zelf iedere dag in de zaak. Hij vind het belangrijk dat de klant zich echt op zijn / haar gemak voelt om samen tot de ideale keuken naar de wensen van de klant te komen.

Ik ervaar NuKoel als een zeer gepassioneerd en deskundige aircospecialist waarbij service hoog in het vaandel staat.

In NuKoel heeft Frank naar eigen zeggen een ideale partner gevonden op het gebied van klimaatbeheersing. ‘Vanaf de eerste kennismaking, het opstellen van het plan tot aan de uiteindelijke installatie, alles is op rolletjes verlopen.

Inmiddels heeft Frank het vijftal 4-weg casette airco’s al een tijdje in gebruik en kan hij uit ervaring spreken wanneer hij zegt dat hij sinds het plaatsen van de airco’s honderden euro’s per maand bespaart. Daarnaast zullen zijn klanten het binnenklimaat zeer aangenaam ervaren.

Wat hebben we geïnstalleerd: In de showroom zijn er 4 13,5 kW 4-way cassette units geïnstalleerd en nog 1 x 3,5 kW 4-way cassette airco in het kantoor.

Airco systemen bij Keukenstudio FO

Muziekwinkel Stockenhof te Beek- Ubbergen

Onder de rook van Nijmegen bevind zich te Beek- Ubbergen een unieke winkel: muziekwinkel Stockenhof.

Stockenhof heeft het grootste aanbod nieuwe en tweedehands instrumenten. Stockenhof zoekt altijd naar de beste producten zodat de klant waar krijgt voor zijn geld. Daarnaast mag je bij Stockenhof Muziek altijd de hoogste servicegraad verwachten.

Vanaf het adviesgesprek met de vertegenwoordiger van NuKoel tot aan de plaatsing van de airco’s is alles super verlopen. Duidelijke communicatie, nette medewerkers, top!

Bij Wouter Derks, eigenaar van Stockenhof Muziek klinkt de bedrijfsnaam NuKoel inmiddels als muziek in de oren: hij heeft dezelfde ervaringen opgedaan: topservice en dito producten.

‘De airco’s dragen bij aan de verduurzaming van mijn winkel, in de zomer heerlijk koel en in de winter
voordelig warm.’

Wat hebben we geïnstalleerd: In deze winkel hebben wij 2 keer een 8 kw 4-weg cassette van het merk LG geïnstalleerd.

Airco's Muziekwinkel Stockenhof

Elst Repair in Elst

Vanuit een zolderkamertje begonnen, maar inmiddels gevestigd in een mooie ruimte aan De Griend te Elst: Elst Repair.

Jody: ‘Bij Elst Repair streven we ernaar om de beste reparatiediensten aan te bieden voor al uw electronische apparaten. Of het nu gaat om smartphones, tablets, laptops of andere electronica, Elst Repair staat altijd voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen.’

Jody: ‘Wat mij vanaf dag 1 aan heeft gesproken aan de werkwijze van NuKoel is het Fullservice concept. NuKoel heeft net als ik service op 1 staan. Jaarlijks zien we NuKoel verschijnen voor het onderhoud van de airco en in het geval van een storing staan ze er binnen mum van tijd, dat geeft ons een prettig gevoel, zeker gezien het feit dat wij de airco zowel voor koelen als verwarmen gebruiken.’

Wat hebben we geïnstalleerd: In de winkel van Jody hebben we 1 Single Split airco 2.5kw unit geplaatst.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek