• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-modernkantoor-airco.52ed6a1644ccd6d2e3c5e981a40041c6 nukoel-modernkantoor-airco.52ed6a1644ccd6d2e3c5e981a40041c6 nukoel-modernkantoor-airco.52ed6a1644ccd6d2e3c5e981a40041c6

Klimaatbeheersing kantoor

Een gezond binnenklimaat is essentieel om een goede klimaatbeheersing op kantoor te kunnen realiseren. Hierbij is een juiste balans tussen temperatuur, ventilatie en isolatie vereist. Airconditioning en klimaatbeheersing staan hierdoor nauw met elkaar in verbinding, aangezien met name de temperatuur op kantoor hierbij een belangrijke rol speelt.

Bent u benieuwd wat NuKoel voor u kan betekenen op het gebied van klimaatbeheersing binnen het bedrijf of kantoor? Of wilt u graag meer informatie over klimaatbeheersing in gebouwen? Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Laat uw airco op kantoor plaatsen door NuKoel en profiteer van vele voordelen!
✓ Airco’s voor thuis, in de winkel en op kantoor
✓ Vijf jaar lang koel garantie
✓ Inclusief voorrij-, apparatuur- en onderhoudskosten
✓ Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
✓ Uniek huurconcept voor een vast maandbedrag

Verhoord productiviteit met klimaatbeheersing op kantoor

Productief blijven en lekker door kunnen werken. In de zomer in een heerlijk koel kantoor en in de winter in een behaaglijk warm kantoor. Het kantoor is een dynamische plek, er gebeurt veel en er lopen mensen in en uit. De vergaderruimte is het ene moment leeg en het volgende moment zitten er tientallen mensen in de ruimte waardoor de temperatuur er snel stijgt. Het is daarom van groot belang dat de klimaatbeheersing op kantoor klopt. Een aangename temperatuur bevordert een positieve werksfeer en zorgt voor meer productiviteit onder u en de collega’s.

NuKoel biedt dé oplossing om de temperatuur op kantoor zo aangenaam mogelijk te maken. Een airco op kantoor biedt het hele jaar door ontzettend veel voordelen, maar met name in de zomer draagt het bij aan een goede beheersing van het bedrijfsklimaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing bij u op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! De specialisten van NuKoel helpen u graag verder met advies op maat. U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken via 085-0511858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek