• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Multi split airco 6 binnenunits

Bent u op zoek naar een multi split airco met 6 binnenunits? Met een multi split airco verkoel of verwarmt u meerdere ruimtes tegelijkertijd met slechts één buitenunit. Lees hier meer over een multi split airco met 6 binnenunits.

Tot maar liefst 6 ruimtes koelen of verwarmen

Een multi split airco wil zeggen dat meerdere binnenunits gekoppeld zijn aan een enkele buitenunit. Een multi split airco met 6 binnenunits zorgt ervoor dat u iedere binnenunit afzonderlijk kan reguleren met een afstandsbediening. Hiermee zorgt u dus voor iedere afzonderlijke ruimte voor een optimaal binnenklimaat.

Wanneer u een groot kantoor of pand hebt, kan het zijn dat er veel diverse ruimtes zijn. Deze wilt u uiteraard graag allemaal voorzien van een aangenaam binnenklimaat. Dit kan bij uitstek met een multi split airco.

Hoe werkt een airco met 6 binnenunits

Wanneer u meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt koelen of verwarmen, dan is een multi split airco met verwarming de juiste optie. Iedere binnenunit wordt gekoppeld aan de enkele buitenunit middels koelleidingen door de ruimtes van de binnenunit naar de compressor (de buitenunit). Met een multi split airco met 6 binnenunits is het mogelijk om een groot aantal binnenunits op slechts één buitenunit aan te sluiten. Het grootste voordeel hierbij is, dat de tempereatuur van de kamers apart in te stellen is.

Dus bent u op zoek naar een multi split airco met 6 binnenunits? Dan helpen wij u graag verder! Met ons unieke aircoconcept betaalt u geen hoge eenmalige investerings- en installatiekosten, maar bent u voor een vast maandelijks tarief verzekerd van volledige klimaatbeheersing. Multi split aircosystemen inclusief onderhoud en installatie!

NuKoel voorziet u van een multi split airco met 6 binnenunits. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend airco advies! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw klimaatbeheersing systeem. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0511858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek