• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Artcool Gallery airco installatie in Paul's Chalet

De 73 jarige Paul Arts voormalig directeur van een basisschool maar inmiddels met pensioen, woont al 16 jaar met zijn trouwe viervoeter Karel in zijn ruime chalet te Oosterhout.

Paul: ‘Ik ben via via door goede verhalen bij NuKoel terecht gekomen. Meerdere bewoners van dit park hadden de airconditioning met tevredenheid door NuKoel laten plaatsen, waarna ik zelf ook contact met dit bedrijf uit Heteren opgenomen heb.

Ik ben via via door goede verhalen bij NuKoel terecht gekomen. Ik ben zeer tevreden met het prachtige resultaat. Inmiddels gebruik ik de airco als bijverwarming in het najaar en de winter en gebruik ik hem van het voorjaar en in de zomer als heerlijke verkoeling.

‘Vervolgens is Jordy, een van de adviseurs van NuKoel bij mij thuis geweest om alles in te tekenen, de benodigde capaciteit te berekenen en bovenal mij van goed advies te voorzien. Ik had al een airco die inmiddels 15 jaar oud was en niet meer goed functioneerde. Daarbij verdiende hij niet de schoonheidsprijs laten we maar zeggen…’ ‘Jordy liet mij een bijzondere airco zien, het schilderij model. Hierbij kan ik de afbeelding naar wens invullen en verwisselen’. Dat bracht mij op het idee om mijn kunstcollectie door te laten lopen in het uiterlijk van de airco.

Paul: ‘Ik ben zeer tevreden met het prachtige resultaat. Niet alleen de looks van de airco zijn mooi, maar ook qua functionaliteit is het een enorme aanwinst gebleken. Inmiddels gebruik ik de airco als bijverwarming in het najaar en de winter en gebruik ik hem van het voorjaar en in de zomer als heerlijke verkoeling.’ ‘Daarnaast wil ik aanstippen dat je echt op NuKoel kunt rekenen, wanneer je ze nodig hebt zijn ze uitstekend bereikbaar en bewijzen ze dat het Fullservice concept dat ze hanteren echt van toegevoegde waarde voor de klant is’.

Wat hebben we geïnstalleerd: Een 3.5kw Single Split Schilderij model met wissellijst.

Schilderij airco van Paul

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek