• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
  • nukoel-renovatie-airconditioning.25d1048c27983d7bc564eb81b9b70423 nukoel-renovatie-airconditioning.25d1048c27983d7bc564eb81b9b70423 nukoel-renovatie-airconditioning.25d1048c27983d7bc564eb81b9b70423

Woningen en winkelruimten opknappen met een duurzame airco-inrichting

Oude pakhuizen, middeleeuwse winkeltjes en vooroorlogse woningen. Nederland staat er vol mee. Veel van deze prachtpanden zijn geconstrueerd met behulp van klassieke bouwmethoden. Ze voldoen aan de bouweisen van eeuwen geleden. Om ze aan de nieuwste eisen te laten voldoen is een grondige renovatie meestal de enige optie.

NuKoel biedt de vooruitstrevende aircoconcepten waarmee je de herinrichting van het binnenklimaat op een betaalbare manier verduurzaamt. Dankzij de split-aircotechnologie van morgen. Voor slimme koeling tijdens hitte, betere ventilatie en warmteterugwinning in de winter.

De airco als renovatiebelofte
Niet-geïsoleerde spouwmuren, vochtophoping en matige ventilatie. In veel oudere panden zijn het de gangbare uitdagingen bij renovatie als het om verduurzamen gaat. Door bij de herinrichting van ruimten direct goed rekening te houden met bekende duurzaamheidseisen ontstaan bovendien steeds vaker vraagstukken over verwarming en koeling.
 
U gaat een winkelpand of woning opknappen en wilt rekening houden met hogere gemiddelde temperaturen in de zomer!? Airco’s van NUKOEL garanderen je flexibiliteit, klimaatcomfort en verbeteren de ruimtelijke beleving. Bij hitte voeren ze snel en effectief warmte af en bij koude zorgen ze voor extra warmtetoevoer. Met een leuke energiebesparing als prettige bijkomstigheid. Zo maken we renoveren slimmer. Kosteneffectief.

Moderne aircosystemen van NUKOEL integreren in renovatieplannen? Ontdek de vele voordelen van ons cool-in-one-concept. Meer weten?

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek