• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Projecten: Airco's bij health en beauty bedrijven

Bij NuKoel begrijpen we het belang van een comfortabele werkomgeving, vooral in sectoren waar klanttevredenheid centraal staat. Onze oplossingen zijn niet alleen gericht op het bieden van klimaatbeheersing, maar ook op energie-efficiëntie en kosteneffectiviteit.

Praktijk Felix & Bellus

Felix & Bellus is dé specialist in Invisalign® in hartje Eindhoven. Bij Felix & Bellus bieden ze iets heel bijzonders: weer vertrouwen in je eigen glimlach. Laat die glimlach nou net iets zijn wat Angélika en Nienke van oor tot oor krijgen als ze praten over de airco’s van NuKoel.

Sinds de plaatsing van de airconditioningsystemen kunnen wij het binnenklimaat ieder gewenst moment aanpassen aan de weersomstandigheden.

Sinds de plaatsing van 4 airco’s in de behandelkamers, kantine en wachtruimte is er iedere dag sprake van een aangenaam klimaat. Niet alleen zelf ervaren ze het aangename effect van de aircondiotioningsystemen van NuKoel, maar ook de klanten geven positieve feedback.

Angélika: ‘Sinds de plaatsing van de airconditioningsystemen kunnen wij het binnenklimaat ieder gewenst moment aanpassen aan de weersomstandigheden. ’s Ochtends voordat ik naar de zaak ga kijk ik op mijn app wat de temperatuur per ruimte is. Zo nodig zet ik de airco’s vervolgens op verwarmen of verkoelen, waardoor het heerlijk behaaglijk is op het moment dat wij de zaak openen.’ Bijkomend voordeel is dat de airco’s op deze manier niet de gehele nacht hoeven te draaien.

Over de service van NuKoel is Angelika ook zeer tevreden: ‘We hebben 1 keer een storing gehad, ik hoefde maar te bellen met NuKoel en binnen 2 dagen was het probleem verholpen’.

Wat hebben we geïnstalleerd: We hebben hier 4 multisplit airco's gerealiseerd op 1 buitenunit. In de kantine is een wandunit van 2,5kw geplaatst. In de wachtruimte een wandunit van 3.5kw en in de behandelkamers zijn 2 3.5kw 4-weg cassettes geplaatst.

Geïnstalleerde airco's bij Felix & Bellus

Kapsalon BB Coiffure

Barbara Bilderbeek heeft al 22 jaar lang haar kapsalon BB Coiffure gevestigd in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd.

Vol enthousiasme zorgt ze in deze moderne kapsalon voor een puik kapsel voor het gehele gezin. Behalve als het hoogzomer is, dan veranderde haar kapsalon tot voor kort in een ware sauna. Temperaturen boven de 35 graden zorgden naast bezwete klanten voor een uitgeputte kapster einde van de dag.

Het airconditioningsysteem van NuKoel is naar ieders wens instelbaar en fluisterstil. De klanten en ik vinden het fantastisch.

Barbara gebruikt de airco het gehele jaar door en ziet dat ze met name door het verwarmen flink bespaart op haar gasrekening.

“Ik had al eerder een airconditioningsysteem, destijds door een eenmanszaak aan laten leggen, echter zorgde deze voor klachten bij mijn klanten door de tocht en de herrie die de airco veroorzaakte. Inmiddels is het dus anders: het airconditioningsysteem van NuKoel is naar ieders wens instelbaar en fluisterstil. De klanten vinden het fantast isch en willen het liefst de kappersstoel niet meer uit.”

Wat hebben we geïnstalleerd: Een single split wandunit van 3,5 kw.

De airco van Barbara

Ariadne Hair & Health

Recentelijk hebben wij een airconditioningsysteem geïmplementeerd bij Ariadne Hair & Health. Zij was op zoek naar een airco dat voldoet aan haar wensen en behoeften.

Onze adviseur en airco installateurs hebben nauw samengewerkt met Ariadne om een op maat gemaakt airconditioningsysteem te ontwerpen en te installeren dat zorgt voor optimale temperatuur- en vochtigheidsregeling.

Sinds ik een airco van NuKoel in mijn salon heb, is de salon eigenlijk pas echt af. Mijn klanten komen hier voor hun ontspanning, daar hoort een aangenaam binnenklimaat bij.

Ontspanning, tijd en aandacht, daar draait het in salon van Ariadne om. Ariadne heeft al ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en heeft in 2022 in het plaatsje Elst haar eigen salon geopend.

‘In het begin was ik al blij dat alle kappersbenodigheden aanwezig warn, maar sinds dat ik een airco van NuKoel in mijn salon heb, is de salon eigenlijk pas echt af. Mijn klanten komen hier voor hun ontspanning, daar hoort een aangenaam binnenklimaat bij’. ‘NuKoel kon snel leveren en heeft alles tot in de puntjes verzorgd!’.

Wat hebben we geïnstalleerd: Een single split airco van 3,5 kw.

Geïnstalleerde airco van Ariadne

Diana’s Zonnestudio

Niet alleen haar klanten, maar ook Diana zit er komende winter warmpjes bij. Door de airconditioningsystemen van NuKoel verwarmt Diana haar zonnestudio ’s winters stukken voordeliger dan voorheen.

Van het advies op locatie tot de installatie, alles verliep vlekkeloos. Ik moet zeggen, ik ken weinig bedrijven waarbij er op zo’n prettige en deskundige manier gehandeld wordt als bij NuKoel, chapeau!

In de zomer is het daarentegen aangenaam koel in haar zonnestudio, dit levert haar zichtbaar meer klandizie op dan vorig jaar zomer toen er nog geen airco’s aanwezig waren.

De ervaringen met NuKoel ervaart Diana als zeer prettig. ‘Van het advies op locatie tot de installatie, alles verliep vlekkeloos. Ik moet zeggen, ik ken weinig bedrijven waarbij er op zo’n prettige en deskundige manier gehandeld wordt als bij NuKoel, chapeau!’ ‘Ook onze klanten zijn razend enthousiast als ze bij ons binnen komen, het is nu altijd aangenaam bij ons binnen.’

Wat hebben we geïnstalleerd: Het bestaande airco systeem functioneerde niet naar behoren en hebben we vervangen. Hier zijn 2 9,5 kW 4-way cassette units geplaatst.

Airco systemen bij Diana

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.