• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Multi split airco 2 binnenunits

Bent u op zoek naar een split unit airco met 2 binnenunits? Wanneer u graag meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt koelen, is een multi split airco met 2 binnenunits voor u geschikt. Hierdoor houd u overal in huis, in de winkel of op kantoor uw hoofd koel.

Split unit airco met 2 binnenunits

Met het NuKoel cool-in-one concept koelt u zoveel ruimtes als nodig. Door het gebruik van een multi split airco met 2 binnenunits koelt u twee ruimtes met slechts één 1 buitenunit. De binnenunits zijn los van elkaar in temperatuur aan te passen. Wilt u graag in de ene ruimte verkoeling tot het een graad of 21 is en mag de andere kamer gerust 25 graden zijn? Dat kan met een multi split airco! Hierdoor regelt u de temperatuur in afzonderlijke ruimtes met slechts 1 buitenunit.

Voordelen multi split airco 2 binnenunits

Vaak worden multi split airco’s geïnstalleerd voor meerdere slaapkamers, kantoorruimtes of winkels. Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur van de verschillende kamers apart in te stellen is. Doordat onze airco zowel kan koelen als verwarmen, is het de juiste vervanger voor uw cv-verwarming op gas.

Door gebruik te maken van verschillende binnenunits, worden verschillende ruimtes tegelijkertijd gekoeld of verwarmd. In de warme zomers zorgt u voor alleen maar koele ruimtes. Hoe fijn is dat?! Geen snikheet kantoor waar u dagenlang moet zwoegen of onverdraagbare slaapkamers. Door de split unit airco met 2 binnenunits zorgt u voor een prettig binnenklimaat.

NuKoel voorziet u van een split unit airco met 2 binnenunits. Hiermee zorgt u voor volledige klimaatbeheersing: zowel verkoelen als verwarmen met airco kan perfect met onze split aircosystemen.

Een split airco installeren bij u thuis, in de winkel of op kantoor door onze airco installateur? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw aircosysteem.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 019 0641 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze deze pagina.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek