• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag
 • winkel-aircondiotioning-nukoel.fb33025c2bac87afc28ba5aed15d9cae winkel-aircondiotioning-nukoel.fb33025c2bac87afc28ba5aed15d9cae winkel-aircondiotioning-nukoel.fb33025c2bac87afc28ba5aed15d9cae

  De aantrekkelijke zomerwinkel van morgen stelt de gezondheid van klanten voorop en neemt hittestress weg

Een verfrissende manier om zomeraankopen te stimuleren 

De zomers worden droger en heter. Vooral in grote Nederlandse steden vormen zich hitte-eilanden waar de temperaturen in deze eeuw flink kunnen oplopen. Dat vraagt een extra technologische inspanning, juist bij reatilers. NuKoel helpt u snel en doeltreffend een excellent winkelklimaat te realiseren. Met clevere split aircosystemen of vrf-oplossingen waarmee u hittestress bij klanten wegneemt en hun kooplust prikkelt.

 • Waarom een winkelairco?

  Een airco in de winkel? Mondige klanten van vandaag verwachten het. Ze zien koelte als een standaard gedurende zomerse winkeltripjes. Best een uitdaging in veel oudere winkelpanden. Een modern aircosysteem van NUKOEL versterkt de winkelbeleving en houdt ze binnen.

  Zeker tijdens warme zomerdagen is het bieden van verkoeling onderdeel van de winkelbeleving. Je wilt mensen een geweldige ervaring bieden en aankopen stimuleren. Dankzij goede collecties en mooie producten, perfecte belichting en toegankelijke passages langs je schappen en rekken.

  NuKoel voegt hier een extra dimensie aan toe: de aantrekkingskracht van een perfect winkelklimaat. We helpen je aan een professioneel aircosysteem dat elke dag de juiste verkoeling biedt. Een garantie voor aangenaam winkelweer tijdens tropische hitte. Vooruitgang, juist in oude, gerenoveerde winkelpanden waar het verdrijven van zomerwarmte een uitdaging is.

 • Elke winkel een eigen airco

  NuKoel is de aircopartner voor winkeleigenaren, franchisenemers of ondernemers in commercieel vastgoed die hun winkelomgeving duurzaam willen verbeteren. Ideaal bij het kosteneffectief hernieuwen van bestaande klimaatsystemen in oudere panden en gebouwomgevingen.

  Bij NuKoel houden we dingen graag simpel. Daarbij denken we op dezelfde manier als jij: ondernemend. Een investering in je winkel moet iets opleveren. Onze aircoconcepten doen dat. Het zijn kosteneffectieve split-, multi split-, en vrf-airconditioningsystemen die voelbaar waarde aan je winkel toevoegen. Laat de zomer maar komen.

 • Wat we anders doen bij NuKoel

  NuKoel maakt voorheen dure, professionele split airconditioningsystemen van marktleiders bereikbaar voor elke winkeleigenaar. Alles-in-één: zonder rompslomp, tegen een vast laag maandtarief. Vanuit het idee dat een verantwoord gekoelde klant een tevreden klant is.

  NuKoel stelt je in staat je huidige winkelklimaat in één keer te hernieuwen. Hoe? Met ons clevere NuKoel Cool-in-one concept. Deze klantgerichte oplossing stelt je in staat de vaak hoge investeringskosten te spreiden en geeft je het comfort van inzichtelijke, vaste maandbedragen. Zonder bijkomende kosten. Want bij NuKoel is inclusief ook echt inclusief.

 • Airconditioning? Kies voor clever, kies NuKoel
  • Gratis professioneel airco-advies: voor airco in huis, winkel of kantoor
  • Hoogwaardige split-, multi split-, console- en vrf-aircosystemen van topmerken
  • Uniek Cool-in-one aircoconcept, huren tegen een vast bedrag per maand 
  • Altijd inclusief montage F-gassen expert, snel en professioneel
  • Vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten
  • Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
  • Klimaatbewust door actieve bomenaanplant en kleine CO2-voetafdruk
 • NuKoel Cool-in-one

  De aanschaf van split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen vergt vaak een flinke, eenmalige investering. Voor NuKoel een reden het anders te doen. In ons cool-in-one aircoconcept integreren we alle denkbare kosten in één klantvriendelijk huurconcept. Betaalbaar, effectief en duurzaam. Maar: kopen kan natuurlijk ook.

  Dit is NuKoel Cool-in-one:

  Wij geloven dat klimaatbeheer gaat over de kwaliteit van slimme aircosystemen. Het effect ervan. Wat dat betekent? Dat je in één keer het klimaatbeheer in je woon- en werkomgeving klaarstoomt voor de toekomst. Dat is cool-in-one.

  • Je krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
  • Je sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • Je krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • Je betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • Je rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.
airco-keukenstudio-5.5d13395935d22363ae73a7f1c498ee50 airco-keukenstudio-5.5d13395935d22363ae73a7f1c498ee50

De Keukenstudio van Frank is NuKoel

De prachtige keukenstudio op de woonboulevard te Eindhoven, trekt veel bekijks. Een optimale binnen temperatuur is daarom voor zijn klanten en personeel erg belangrijk.

Lees meer

Ben je retailer en geloof je dat het tijd is voor een duurzame klimaatoplossing in je winkel? Onze experts vertellen je graag meer.

Bel ons
Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek