• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco slaapkamer

Een airco op de slaapkamer, voor een fijn binnenhuisklimaat wel zo prettig. Een warme zomer, hitte en klamme nachten op de slaapkamer, daar worden we niet blij van. Als u een airco voor in huis kiest, dan wilt u natuurlijk ook dat het op de slaapkamer lekker koel is. In dat geval raden we aan om ook een airco in de slaapkamer te plaatsen. 

Die nare herinneringen aan de hete slapeloze nachten zijn dan verleden tijd. Voortaan komt u koeltjes de zomer door, zonder stress over een warme slaapkamer.

airco-slaapkamer

Airco voor de slaapkamer: uw kamer koelen of verwarmen

U wil uw kamer koelen. U zet het raam maar wagenwijd open om toch nog wat ‘frisse’ lucht je kamer binnen te laten, maar samen met die frisse lucht komen ook tien muggen binnen. Lekker dan… een snikhete kamer én tien muggen! 

De oplossing: een NuKoel airco op de slaapkamer! De koelte zorgt voor een goede nachtrust tijdens de warme zomerperiode. Overdag lekker naar het strand, en genieten van de warme temperatuur (misschien een beetje afkoelen in het water). En ‘s avonds heerlijk thuiskomen in een oase van koelte. 

Een zuinige airco in de slaapkamer zorgt voor een volledige klimaatbeheersing. Onze airco’s zijn namelijk niet alleen geschikt om mee te koelen tijdens de warme zomers, maar ook om mee te verwarmen tijdens de herfst en winter.

Verwarmen met een airco is zelfs voordeliger dan verwarmen met een CV-ketel! U kunt zelfs onze airco’s als hoofdverwarming gebruiken in de wintermaanden. Win-win, dus.

Een stille airco voor op uw slaapkamer

Wij krijgen vaak de vraag: “Krijg ik dan geen last van een brommende airco op mijn slaapkamer?” Nee, integendeel. De NuKoel airco’s zijn fluisterstil! Het is voor ons belangrijk om de slaap te bevorderen en daarom hebben onze aico’s een geluidsbelasting die begint bij slechts 19 Db. Dit is te vergelijken met fluisteren op anderhalve meter afstand. Juist ja, fluisterstil!

Voor op uw slaapkamer wilt u dus een stille, zuinige airco. Maar welke airco heeft u precies nodig? Omdat een slaapkamer vaak een relatief ‘kleine’ ruimte is in vergelijking met andere ruimtes in een woning, is een airco met een vermogen van 2.5 kW in de meeste gevallen genoeg.

Slaapkamer koelen op afstand met app

Met de handige app kunt u op afstand uw slaapkamer koelen of eventueel verwarmen. Zo bent u altijd verzekerd van een aagename temperatuur op uw slaapkamer. 

airco-voor-slaapkamer-op-afstand-bedienen-met-app

Moet ik een airco kopen voor op mijn slaapkamer om mijn kamer te verkoelen? Dat kan zeker! Maar omdat de aanschaf van een volledig aircosysteem voor sommige mensen niet haalbaar is, hebben wij een uniek financieringsconcept.

Met ons NuKoel financieringsconcept heb je geen hoge investeringskosten, maar betaal je een vast maandelijks all-in bedrag waarmee je de airco huurt. Dus geen hoge investeringskosten, maar een maandelijks totaalpakket zodat u uw hoofd in de zomer koel houdt.

Daarnaast ontvangt u vijf jaar lang 100% koelgarantie, inclusief voorrij-, arbeids-, apparatuur- en onderhoudskosten. Dus zoekt u een split unit airco voor uw slaapkamer, of een airco met meerdere units zodat u uw volledige woning kunt koelen en verwarmen? Dan is NuKoel uw nieuwe partner. Uw slaapkamer koelen zal nooit meer een probleem zijn met een NuKoel airco.

Airco voor slaapkamer kopen of huren

Wilt u niet langer wachten en een airconditioning kopen voor de slaapkamer? Kies dan voor een NuKoel airco op de slaapkamer. Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek