• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Beste airco 2023

De beste airco: welk aircosysteem moet ik kiezen? Wat is de beste airco voor in huis? Een begrijpelijke vraag die wij graag beantwoorden. Het NuKoel airconditioningsysteem is de beste airco voor in huis.

In de steeds warmer wordende Nederlandse zomers, wordt een airco in huis steeds wenselijker. Geen warme lucht door uw huis heen, maar koelte. De hitte verjagen is wat NuKoel doet. Dit doen wij met de beste aircosystemen voor in huis.

De airco installateur van NuKoel installeert split-aircosystemen waarbij het systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit. Geen lange slangen die door het raam naar buiten moeten, maar een vast aircosysteem met twee permanent te plaatsen units. Is dit dan de beste airco? Het is vergeleken met mobiele airco’s in ieder geval vele malen veelzijdiger.

U kunt met onze NuKoel airco’s namelijk niet alleen zomers uw ruimtes koelen, maar ook in de winter verwarmen. Zo beheerst u volledig uw binnenklimaat met onze split-aircosystemen. Wilt u besparen op de energiekosten? Kies dan voor een airco met verwarming, verwarmen met elektriciteit is immers aanzienlijk goedkoper dan met gas.

Waarom is een duo split airco de beste airco voor mij? In vergelijking tot een mobiele airco is de split unit: 

  • Stiller: de NuKoel-aircosystemen blinken uit qua stilte. Onze airco’s hebben een geluidsbelasting beginnend bij slechts 19 Db – vergelijkbaar met fluisteren op anderhalve meter afstand van elkaar. Inderdaad: fluisterstil. 
  • Energiezuiniger.
  • Geschikt voor meer koelcapaciteit.
  • Oplossingsgericht omdat u geen raam of deur open hoeft te zetten voor de afvoerslang, hoe fijn!?
  • Geschikt voor ruimtes voor weinig ruimte op de grond.

nukoel-arconditioners-airco

De beste airco voor u thuis

Als we de beste willen zijn, dan moeten we samenwerken met de besten. NuKoel doet dat. Bij het realiseren van de split aircosystemen werken wij samen met vooraanstaande technologiebedrijven en installateurs. De beste airco voor u is afhankelijk van je woon- of werksituatie. Bent u op zoek naar de beste airco voor op kantoor, in de winkel of thuis? Dan is NuKoel de juiste keuze.

Wij zijn officieel partner van LG, Panasonic en Mitsubishi. NuKoel werkt met een eigen netwerk van gecertificeerd installateurs die bij u thuis de beste airco komen installeren. NuKoel heeft een eigen onderhouds- en reparatiedienst zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw aircosysteem. 

Wilt u de beste airco thuis laten installeren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw aircosysteem.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek