• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang 100% koelgarantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG airco

Als je de beste wilt zijn, moet je samenwerken met de besten. NUKOEL doet dat. We werken bij het realiseren van split aircosystemen samen met vooraanstaande technologiebedrijven en installateurs. We zijn official partner van het A-merk LG, werken met een eigen netwerk van gecertificeerde installatieprofessionals en hebben voor onderhoud en reparatie een eigen, gekwalificeerde technische dienst. LG is een wereldwijd elektronicamerk dat bekend staat om hun uitstekende technische support en innovatieve bedrijfsprocessen. Met een LG airco voorzie je jezelf van een ideaal binnenklimaat. 

Waarom een LG airco?
LG staat bekend om hoor innovatieve technologieën, unieke vormgeving en stijlvolle design. Geen robuuste aircosystemen waar je U tegen zegt, maar stijlvolle aircosystemen om jouw woning, kantoor of winkel te koelen én verwarmen. Met een minimale en elegante stijl vervalt de gedachtegang van een storend grote en robuuste airco in de ruimte. Met een LG airco zorg je voor een gezond, uitnodigend en comfortabel woon- en werkklimaat. LG airconditioning staat bekend om haar energiezuinige verbruik. Met een LG airco geniet je van zowel verwarmen als koelen van diverse ruimtes. De lucht van buiten wordt gefilterd en gezuiverd. Zo zorgen de aircosystemen voor extra comfort.

Voordelen LG airco 
Met een LG airconditioning verzeker je jezelf van meer comfort door de uitmuntende energieprestaties. LG airco’s kunnen je ruimtes tijdens de steeds warmer wordende zomers voorzien van een volledig te beheersen binnenklimaat. Creëer je gewenste klimaatcomfort en bedien verschillende ruimtes. Wordt het ’s winters behoorlijk koud in je woning, kantoor of winkel? Een LG airco voorziet je ook van verwarming tijdens de koude dagen! LG hanteert een zeer hoge kwaliteitsstandaard en controle vóór en na de productie. Het assortiment airconditioningsystemen bestaat uit innovatieve producten. Zo was LG het eerste elektronicamerk dat via Wi-Fi verbinding ervoor zorgde dat de consument eenvoudig via een mobiele app hun aircosysteem kon bedienen. LG is hiermee ook dé voorloper op het gebied van innovaties en het merk hanteert een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 

LG airco van NUKOEL
Met een LG airconditioning via NUKOEL verzeker je jezelf van een ideaal binnenklimaat. Met ons cool-in-one aircoconcept is een hoge eenmalige investering niet nodig en is periodiek onderhoud inbegrepen. Wat houdt het NUKOEL cool-in-one concept exact in?

  • Je krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
  • Je sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • Je krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • Je betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • Je rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

LG airco kopen? NUKOEL voorziet je van de beste LG airconditioning. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kan ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl.

  • Deel dit artikel
Vrijblijvend adviesgesprek

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.