• Gratis professioneel airco-advies
 • 5 jaar lang all in garantie
 • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

LG airco

Als je de beste wilt zijn, moet je samenwerken met de besten. NuKoel doet dat. We werken bij het realiseren van split aircosystemen samen met vooraanstaande technologiebedrijven en installateurs.

We zijn official partner van het A-merk LG, werken met een eigen netwerk van gecertificeerde installatieprofessionals en hebben voor onderhoud en reparatie een eigen, gekwalificeerde technische dienst. LG is een wereldwijd elektronicamerk dat bekend staat om hun uitstekende technische support en innovatieve bedrijfsprocessen.

Met een LG airconditioning in huis voorziet u uzelf van een ideaal binnenklimaat.

Waarom een LG airco kopen?

LG staat bekend om hoor innovatieve technologieën, unieke vormgeving en stijlvolle design. Geen robuuste aircosystemen, maar stijlvolle aircosystemen om uw woning, kantoor of winkel te koelen én verwarmen.

Met een minimale en elegante stijl vervalt de gedachtegang van een storend grote en robuuste airco in de ruimte. Met een LG airco zorgt u voor een gezond, uitnodigend en comfortabel woon- en werkklimaat. LG airconditioning staat bekend om als een energiezuinige airco.

Met een LG airco kunt u naast het verkoelen ook de airco als hoofdverwarming gebruiken. De lucht van buiten wordt gefilterd en gezuiverd. Zo zorgen de aircosystemen voor extra comfort.

Voordelen van een LG airconditioning

Met een LG airconditioning verzekert u uzelf van meer comfort door de uitmuntende energieprestaties. LG airco’s kunnen uw ruimtes tijdens de steeds warmer wordende zomers voorzien van een volledig te beheersen binnenklimaat. Creëer je gewenste klimaatcomfort en bedien verschillende ruimtes.

Wordt het ’s winters behoorlijk koud in uw woning, kantoor of winkel? Een LG airco voorziet u ook van verwarming tijdens de koude dagen! LG hanteert een zeer hoge kwaliteitsstandaard en controle vóór en na de productie.

Het assortiment airconditioningsystemen bestaat uit innovatieve producten. Zo was LG het eerste elektronicamerk dat via Wi-Fi verbinding ervoor zorgde dat de consument eenvoudig via een mobiele app hun aircosysteem kon bedienen. LG is hiermee ook dé voorloper op het gebied van innovaties en het merk hanteert een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

nukoel-airco-installatie

LG airco installateurs van NuKoel

Met een LG airconditioning via NuKoel verzekert u uzelf van een ideaal binnenklimaat. Onze gecertificeerde LG airco installateurs verzorgen voor u de installatie en het periodieke onderhoud. Wat houdt het unieke NuKoel financieringsconcept exact in?

 • Je krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
 • Je sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
 • Je krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
 • Je betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
 • Je rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud.

LG airco kopen? NuKoel voorziet u van de beste LG airconditioning. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van je binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl.

Veelgestelde vragen over LG airco's

 

 • Welke LG airco kopen?

  Welke LG airco u moet kopen is geheel afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Laat onze experts u voorzien van een passend advies op maat, geheel vrijblijvend uiteraard.

 • Kan ik met een airco van LG ook verwarmen?

  Met een LG airco geniet u van zowel verwarmen als koelen van diverse ruimtes. Daarnaast word de lucht van buiten gefilterd en gezuiverd.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek