• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Multi split airco 5 binnenunits

Met een multi split airco met 5 binnenunits kiest u voor volledige klimaatbeheersing van minimaal 5 verschillende ruimtes! Hiermee verkoelt u eenvoudig uw gehele kantoor, winkel of woning.

Met een multi split airco worden meerdere binnenunits gekoppeld aan slechts één buitenunit De multi split units bieden zowel een hoog comfort als een laag energieverbruik. Deze aircosystemen zijn geschikt voor woningen, kantoren of winkels waarbij 5 kamers/ruimtes gekoeld of verwarmd dienen te worden.

Voordelen multi split airco 5 binnenunits

Het grootste voordeel van een multi split airco is het gebruik van slechts één buitenunit. De compressor wordt buiten (op het dak of aan de muur) geplaatst. Wanneer u een groot kantoor hebt, kunnen meerdere binnenunits gekoppeld worden aan de buitenunit. Dit systeem passen wij vaak toe in winkels en kantoren met veel diverse ruimtes. Wanneer voor iedere binnenunit tevens een buitenunit moet worden geplaatst, gaat dit ten koste van veel ruimte op het dak of de muur. Met een multi split airco met 5 binnenunits maakt u gebruik van slechts één buitenunit.

De binnenunits zijn individueel te bedienen: zo kunt u verschillende ruimtes verzien van andere temperaturen. Zo voorkomt u dat overal in uw kantoor of winkel dezelfde temperatuur moet worden gehanteerd. De verschillende binnenunits zijn tevens qua design of model te combineren, zodat de stijl per ruimte kan worden bekeken.

NuKoel voorziet u van een multi split airco met 5 binnenunits. Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw airconditioning systeem. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0511858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website.

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek