• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

De maatwerk airco's bij Jan Sluijter

Jan Sluijter zit er door de geplaatste airco’s van NuKoel in zijn woning te Baarn warmpjes bij in de winter en in de zomer kan hij de ruimtes heerlijk verkoelen.

Bij jan zijn er meerdere airco's geïnstalleerd. De airco in de woonkamer zorgt ervoor dat hij zijn kamertemperatuur altijd volledig naar wens kan beheren. Nu hij airconditioning in huis heeft kan hij besparen op zijn gasrekening.

Ik vind hun groen financieringsconcept ideaal en helemaal van deze tijd. Je financiert het airconditioningsysteem voor een periode van 10 jaar en betaald een vast bedrag per maand.

“Via via kwam ik bij NuKoel, gewoon door te Googelen. Ik vind hun groen financieringsconcept ideaal en helemaal van deze tijd. Je financiert het airconditioningsysteem voor een periode van 10 jaar en betaald een vast bedrag per maand. Voordeel in mijn optiek is dat men wanneer men maar wilt boetevrij kan aflossen. Op deze manier kun je je woning verduurzamen, terwijl je ook nog geld over houdt voor andere zaken. Sterker nog, de besparing die ik realiseer door te verwarmen met de airco’s levert meer op dan dat ik kwijt ben aan de financiering. Ik hoef dat apparaat verder ook niet te onderhouden. Dat doen zij. Erg handig.”

Wat hebben we geïnstalleerd: Bij jan zijn er 3 verschillende airco systemen gerealiseerd. Er is 1 zwarte design airco van 3.5kW geïnstalleerd in de woonkamer. Daarnaast zijn er 2 single split 2.5kW Cool & Clean airco's in slaapkamers geplaatst.

Gerealiseerde systemen van Jan

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek