• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Nijmegen

Bent u specifiek op zoek naar een airco installateur in Nijmegen en omgeving? Dan helpen de specialisten van NuKoel u graag verder! Wanneer u een airconditioning wil laten plaatsen in uw woning, winkel of kantoorpand bent u bij NuKoel aan het juiste adres. Dankzij ons clevere cool-in-one aircoconcept kunt u de temperatuur in iedere ruimte zo aangenaam mogelijk maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag een airco kopen in Nijmegen? Dan helpen wij u graag verder! Naast Nijmegen, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor airconditioners in de volgende regio’s:

Airco installaties in Nijmegen en omgeving

Installatie bij Atama Solar Energy

Project: Een airconditioningsysteem voor het koelen in de zomer en verwarmen met airco in de winter.
Type airco: Een multi split airco met 3 binnenunits, koelt en verwarmt de vergaderruimte en de kantoren van het personeel.
Postcode: 6662 NE.
Review: ‘NuKoel kwam op locatie en maakte direct een professionele indruk. Niet alleen installatietechnisch, maar ook qua capaciteit werd alles nauwkeurig uitgemeten. De uiteindelijke installatie verliep vlekkeloos, ons personeel heeft zelfs nog een ware demonstratie van de monteur gekregen’.

airco-installatie-omgeving-nijmegen-atama

Installatie bij HIT Intens Gym

Project: Klimaatbeheersing door middel van installeren compleet aircosysteem.
Type airco: Multi split airco.
Postcode: 6662 NG.
Review: ‘Een behaaglijk klimaat draagt bij aan goede sportprestaties en trekt mensen als het ware de sportschool in. Wij krijgen veel positieve reacties, in de winter een aangename warmte en in de zomer heerlijk koel, ideaal.’ ‘Ik heb voor NuKoel gekozen, met name door de service gerichte aanpak.’

installeren-airco-omgeving-nijmegen.ae912f6cab3738f07d5be725683b27af

Airco kopen in Nijmegen

Wilt u een airco kopen in Nijmegen en omgeving? NuKoel is dé airco specialist. Of u nu op zoek bent naar een specialist om een airco in werking te stellen of iemand die u helpt bij uw airconditioning onderhoud in Nijmegen: Wij staan voor u klaar! Verbeter de klimaatbeheersing op kantoor, in de winkel of bij u thuis in Nijmegen met behulp van een airconditioner!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van airco service in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! De specialisten van NuKoel helpen u graag verder met advies op maat. U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek op maat? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek