• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Den Bosch

Bent u op zoek naar een airco in Den Bosch? Wij geloven dat een aangenaam binnenklimaat in uw woning, winkel of kantoor essentieel is voor uw gezondheid en het leveren van goede prestaties. Of dat nou op het werk is of in de keuken… voor een airco in Den Bosch bent u bij NuKoel aan het juiste adres.

Met onze split unit airco’s koelt u uw woning, winkel of kantoor in de zomer en verwarmt u meerdere ruimtes tegelijkertijd in de winter. De split-unit airco bestaat uit een binnen- en een buitendeel waardoor de airco als een soort warmtepomp zorgt voor de juiste temperatuur. Het grootste voordeel? U bent altijd in control en beslist zelf de temperatuur. Onze aircospecialisten komen graag vrijblijvend langs in Den Bosch om u te voorzien van vrijblijvend advies omtrent uw situatie. 

nukoel-airco-installatie

Airco installeren in Den Bosch

Wij helpen u met de installatie van uw nieuwe aircosysteem en nemen ook het volledige periodieke airco onderhoud op ons. Dankzij ons clevere cool-in-one aircoconcept kunt u de temperatuur in met een airconditioning in huis, winkel of kantoor in Den Bosch altijd op het gewenste niveau houden. Woon of werkt u niet in Den Bosch, maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? Wij zijn actief door heel Nederland en vooral ook actief in de volgende regio’s:

Gratis en vrijblijvend airco advies in Den Bosch?

Een airco in Den Bosch aanschaffen en deze zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek