• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Utrecht

Bent u op zoek naar een airco in Utrecht? Een airco in uw woning, winkel of kantoor is tegenwoordig onmisbaar. De zomers worden steeds warmer en tevens kunnen strenge winters zoals de afgelopen winter voorkomen. Dan wilt u wel in controle zijn over uw binnenklimaat. Met onze (multi)split airco’s beslist u altijd (ook op afstand) de temperatuur.

U bepaalt zelf welke temperatuur voor u aangenaam is. Of u nu wilt verwarmen of verkoelen, met onze aircosystemen kunt u de door u gewenste temperatuur instellen. Onze airco’s fungeren als warmtepomp: daardoor is zowel verkoelen als verwarmen met airco mogelijk! Hoe lekker is dat? Zo heeft u profijt van uw airco in zowel de zomer als de winter! Onze airco installateur in Utrecht helpt u graag!

nukoel-airco-installatie

Airco installatie Utrecht

Wilt u een airco installatie in Utrecht? Dan helpen wij u graag verder. Middels een geheel vrijblijvend adviesgesprek in jouw woning, winkel of kantoor kunnen wij bepalen wat voor u de juiste oplossing is. Onze expert in de regio Utrecht komt bij jullie langs en op basis van het gesprek komen wij met een geschikt aanbod.

Onze split airco’s bestaan uit een binnen- en buitendeel. Het buitendeel wordt tegen de woning aan geplaatst en via koelleidingen wordt de warmte dan wel koelte van binnen naar buiten geleid. Het binnendeel hangt in jullie woon- of slaapkamer, kantoor of winkel. Wij kunnen meerdere binnendelen ook koppelen aan één buitendeel, ook wel een multi split-airco genoemd. Een airco in Utrecht regelt u bij NuKoel, the airconditioners!

Woont of werkt u niet in Utrecht of omgeving, maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? NuKoel is ook actief in de volgende regio’s:

Airconditioning Utrecht

Een airconditioning in Utrecht aanschaffen en deze zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel in Utrecht helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw airconitioningsysteem. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl.

Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een advies op maat.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek