• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Zwolle

Behoefte aan een airco in Zwolle? Een airco in uw woning, winkel of kantoor is essentieel voor uw gezondheid en wij dragen daar als NuKoel graag ons steentje aan bij. Met onze (multi)split airco’s voorzien wij u van een geheel te beheersen binnenklimaat.

U beslist zelf wat de temperatuur van de ruimtes moet worden en kan het per ruimte afzonderlijk instellen. Zo heeft u altijd in de hand hoe warm, of juist frisser, u het wil hebben. Tijdens de zomer verfrist u uw woning, winkel of kantoor binnen no-time zodat u geen last meer hebt van snikhete slaap- of woonkamers.

In de winter daarentegen zorgt onze airco voor een extra warmtebron! U zet ‘m pas aan wanneer u het nodig vindt, waardoor u ook op uw stroomkosten bespaart!

Airco installatie Zwolle

Onze airco installateurs komen bij u in Zwolle de airco installeren. Met ons ruime assortiment aan (multi)split-unit airco’s, cassette airco’s en design airco’s is er voor u altijd een juiste oplossing. Onze airco adviseurs in Zwolle komen graag langs om vrijblijvend het gesprek aan te gaan. Zo kiest u voor de juiste airco in Zwolle.

nukoel-airconditioning-cool-in-one

Woont of werkt u niet in Zwolle, maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? Wij komen in heel Nederland en zijn bijvoorbeeld ook actief in de volgende regio's:

Een airco in Zwolle aanschaffen en deze zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten door het contactformulier aan de zijkant in te vullen.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek