• Gratis professioneel airco-advies
  • 5 jaar lang all in garantie
  • Uniek financieringsconcept voor een vast maandbedrag

Airco Nieuwegein

Bent u toe aan een airco in Nieuwegein? Een airco in huis, winkel of kantoor is vandaag de dag onmisbaar. De zomers worden steeds warmer en tevens kunnen strenge winters zoals de afgelopen winter voorkomen. U wil in controle zijn over de temperatuur in uw woning, winkel of kantoor.

Tijdens de warme zomers wilt u (het liefst al als u onderweg bent vanuit bijvoorbeeld uw werk) kunnen zorgen voor een aangenaam frisse ruimte bij thuiskomst. Met een airco in Nieuwegein verzekerd u zichzelf van dit gemak.

Met onze duo split-airco’s geniet u van fluisterstille airco’s die zowel verwarmen als koelen. Wel zo fijn als er ineens weer geschaatst kan worden en een aantal weken daarna al een zonnetje naar binnen schijnt.

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs voor een adviesgesprek in Nieuwegein om te kijken naar de mogelijkheden. Op basis van onze inventarisatie kunnen wij je vervolgens een geschikt aanbod doen. Zo zorg jij voor het volledig reguleren van je binnenklimaat en geniet je tevens te allen tijde van schone lucht door de luchtfiltering van onze airco’s.

Airconditioning installatie in Nieuwegein

Woont of werkt u niet in Nieuwegein of omgeving, maar wilt u wel gebruik maken van onze airco installatie en onderhoud service? Onze airco installeur komt bij u langs en installeert het aircosysteem en geeft u uitleg over uw airconditioning. NuKoel is ook actief in de volgende regio’s:

nukoel-airconditioners-koeling

Airco kopen Nieuwegein

Een airco kopen in Nieuwegein en deze zomer de hitte verjagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw binnenklimaat.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 85 110 0742 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website of maak direct een afspraak.

 

Bespaar tot 75% gaskosten

Verwarmen met airco's

Vrijblijvend adviesgesprek